CSMS, în cantonament toată săptămâna

03 Apr. 2012, 15:31 Liga 2
CSMS,** în cantonament toată săptămâna

În încercarea de a-și păstra jucătorii conectați la importanța meciurilor, antrenorul Ionuț Popa a decis să-i țină pe aceștia în cantonament toată săptămâna. Jucătorii ieșeni au intrat cantonament încă de luni, cu două zile înaintea meciului cu FC Snagov și vor rămâne la stadion și după meciul de miercuri.

Tehnicianul a explicat de ce a luat această decizie: „Pentru a crea un stadiu optim pentru gradul de prospețime, am decis să-i țin în cantonament pe jucători toată săptămâna. Ei au intrat începând de luni și vor rămâne și după meciul cu Snagovul, întrucât joi este programată plecarea spre Mangalia. Se joacă cu intermediară în această perioadă, apare oboseala, iar dacă nu o controlăm am putea avea probleme”.

Ionuț Popa a precizat că starea de spirit la echipă este mai bună după victoria de la Buzău, din etapa trecută. „Starea de spirit la echipă este bună, oarecum la fel ca înaintea tuturor meciurilor. Dacă ne uităm la fiecare meci, nu putem spune că am jucat rău. În trei meciuri echipa a avut cinci ocazii singur cu portarul, două bare și un penalty ratat. Dacă am fi avut un pic mai mult noroc, altele ar fi fost rezzultate noastre în aceste prime trei partide. Oricum, sper să rezolvăm problema eficacității. Jucăm cu două vârfuri și cu un mijlocaș în spatele lor, poate marcăm mai mult”, a mai spus „Profesorul”.

Probleme cu portarii

Popică a subliniat că are așteptări mari de la atacantul sârb Marjanovic. „Așteptările sunt mari de la Marjanovic, întrucât referințele și datele primite din Serbia despre el sunt în termeni laudativi. El e pregătit să joace sigur 60 de minute acum. La Buzău a jucat bine și mi-a plăcut de el că are caracter. Mi-a spus la pauză că mai poate un sfert de oră, iar în minutul 60 mi-a făcut semn să-l schimb. Am avut un sârb în trecut, Bogdanovic, care într-un meci cu Dinamo mi-a spus la pauză că mai poate, iar după cinci minute nu mai putea să alerge”, a adăugat antrenorul lui CSMS.

În privința portarilor, Popică a spus că ia în calcul titularizarea lui Bălan în partida de miercuri. „Hăisan a făcut câteva greșeli cu Dinamo II și l-am lăsat pe bancă, iar Irimia a avut și el câteva ezitări la Buzău. Mi-a stat inima la o fază în care a greșit. Iau în calcul și posibilitatea de a-l trimite în teren pe Bălan cu Snagovul”.

Popa nu va conta în meciul de miercuri cu Snagovul pe Ciucur, în rest tot lotul fiind valid. Popică este însă îngrijorat de faptul că are nu mai puțin de cinci jucători în stare de suspendare, în cazul unui avertisment cu Snagovul urmând să stea în deplasarea de la Mangalia.

Articol scris de Narcis Pohoață

Foto: Eduard Blaga

03 Apr. 2012, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă