CSMS Iași schimbă sistemul de premiere

21 Feb. 2012, 12:30 Liga 2
CSMS Iași** schimbă sistemul de premiere

Cu ceva mai bine de două săptămâni înainte de începerea returului, dincolo de reglajele pe care tehnicianul Ionuț Popa încearcă să le facă în joc, divizionara secundă din Copou efectuează și preparativele necesare din punct de vedere organizatoric. Așa că după ce zilele trecute s-a ajuns cu salariile la zi, achitându-se și costurile pe care jucătorii le-au făcut în toamnă cu chiriile la apartamentele în care au locuit, acum se discută intens pe marginea modificării Regulamentului de Ordine Interioară (ROI).

Fotbaliștii sunt mulțumiți că de la venirea fostului internațional Florin Prunea ca președinte executiv la CSMS lucrurile se mișcă bine din mai multe puncte de vedere. Iar asta se reflectă în primul rând în atmosfera din cadrul lotului, jucătorii lui Ionuț Popa primind promisiuni că până la reluarea campionatului își vor încasa chiar și bonusurile pentru prezența pe teren la meciurile din tur. „Ni s-au oferit toate asigurările necesare că nu vor mai exista niciun fel de probleme, iar asta a schimbat total lucrurile din vestiar, pentru că e limpede că treburile merg spre drumul cel bun. Se muncește bine și la antrenamente, dar și în jocurile de verificare, entuziasmul fiind termenul care caracterizează cel mai obiectiv starea de fapt de acum de la echipă”, a spus ieri căpitanul ieșenilor, Claudiu Tudor, în timp ce se întorcea de la Ploiești, el petrecând sfârșitul de săptămână acasă.

Deși aparent vor trebui să renunțe la unele dintre privilegiile negociate în vară cu fostul manager Leo Grozavu, jucătorii s-au arătat receptivi la propunerea conducerii de a modifica sistemul de premiere din Regulamentul de Ordine Interioară al clubului. „Este clar că se va renunța la bonusurile de prezență pe teren, aspect invocat de antrenorul principal încă înainte de încheierea sezonului de toamnă, dar am înțeles că totul se va discuta individual, premierea urmând să se facă după aportul la atingerea obiectivului de către fiecare în parte, deoarece la altceva nici nu ne putem gândi. Ceea ce este și normal, deoarece ne motivează și gândind în perspectivă am putea câștiga în definitiv chiar mai mulți bani decât bonusurile de prezență”, a completat Claudiu Tudor.

CSMS Iași va susține astăzi (ora 14:00) un nou meci amical, la Bacău, cu FCM, acum două săptămâni echipa lui Ghiță Poenaru cedând în Copou cu 0-1.

„Când șefii clubului au venit și ne-au promis ferm în vestiar că în retur se va porni fără niciun fel de datorii, nu te poți opune nici unei propuneri de a renegocia sistemul de premiere din Regulamentul de Ordine Interioară, mai ales că în locul bonusurilor de prezență pe teren vor apărea altele, legate strict de performanță”
Claudiu Tudor, căpitan CSMS Iași

Sursa: Evenimentul

21 Feb. 2012, 12:30 Liga 2
Pe aceeași temă