CSMS a renunțat la amical din cauza accidentaților

03 Mar. 2012, 11:00 Liga 2
CSMS a renunțat la amical** din cauza accidentaților

După ce miercuri a cedat cu 0-1, pe terenul sintetic al Complexului „Emil Alexandrescu”, în compania formației din Liga a III-a, SC Bacău, astăzi divizionara secundă din Copou ar fi trebuit să susțină un al doilea test al săptămânii. Și nu doar faptul că găsirea unui adversar ar fi constituit o problemă a împiedicat-o să renunțe la a-și măsura nivelul acumulărilor, ci mai degrabă numărul mare de fotbaliști indisponibili din ultima perioadă.

Tehnicianul Ionuț Popa era, deci, supărat că la ultimele ședințe de pregătire i-au lipsit amândoi jucătorii de bandă stânga – Vladu și Bădic –, fundașii centrali Camara și Crețu, ultimul venind accidentat de la amicalul naționalei de tineret cu Cehia, și Straton, alături de mai vechiul indisponibil Avrămia, aflat în refacere după intervenția chirurgicală suferită acum o lună. Așa că CSMS va efectua astăzi dimineață un simplu antrenament, dar partea proastă este aceea că luni ar putea reintra în programul normal de pregătire doar fundașii centrali Camara și Crețu.

Deși gospodarii arenei din Copou au făcut în ultima perioadă eforturi să degajeze terenurile I și II de zăpada căzută în ultima perioadă, încă nu se poate intra pe suprafețele de iarbă, deoarece există foarte serios riscul ca acestea să se deterioreze pentru întreg sezonul de primăvară. Iar asta nu ar fi deloc benefic pentru o formație care are ca obiectiv clar promovarea și care, implicit, trebuie să câștige cât mai multe puncte, începând cu cele puse în joc pe teren propriu. Iar acestea se pot obține doar înscriind multe goluri, pentru a căror reușită respectiva echipă trebuie să construiască acțiuni ofensive… Așa că este greu de spus pentru moment dacă amânarea începerii returului pe 17 martie reprezintă sau nu un avantaj real pentru gruparea ieșeană.

Sursa: Evenimentul

03 Mar. 2012, 11:00 Liga 2
Pe aceeași temă