Daniel Oprescu l-a contrazis pe Robert Ilyeș după partida FK Miercurea Ciuc – CSM Slatina 1-0. Cum a reacționat antrenorul oltenilor

Andrei PASCU 26 Nov. 2023, 17:47 Liga 2

CSM Slatina a înregistrat al cincilea eșec în Liga 2, în acest sezon. A pierdut în runda a 14-a, 0-1 cu FK Miercurea Ciuc, după ce în etapa trecută învinsese, pe teren propriu, CSC Dumbrăvița, la scor, 3-0.

Oltenii au intrat încă de la cabine în dezavantaj, în urma unei reușite semnate de ciucani după prima jumătate de oră.

CSM Slatina a plecat învinsă de pe terenul formației FK Miercurea Ciuc, scor 0-1

CSM Slatina, o echipă apreciată, în special, pentru modul în care arată pe teren propriu, că primește greu gol, a încasat un singur gol din partea FK Miercurea Ciuc. Formația lui Robert Ilyeș a deschis scorul în minutul 33, prin Richard Jelena, care a semnat și singura reușită a confruntării și a adus cele trei puncte pentru gazdele de sâmbătă.

CSM Slatina a pus presiune, în special, în ultimele minute de joc, iar Daniel Oprescu a spus că echipa sa merita cel puțin un egal. De partea cealaltă, Ilyeș a fost de părere că rezultatul de pe tabelă, victoria ciucanilor, a fost cel corect.

Daniel Oprescu, de părere că echipa CSM Slatina a pierdut nemeritat cu FK Miercurea Ciuc

Din punctul de vedere al lui Oprescu, echipa sa nu merita să piardă, să obțină cel puțin o remiză la Miercurea Ciuc. În privința criticilor adresate jucătorilor, Oprescu a taxat modul în care a fost încasat golul în special.

O partidă disputată aprig, echilibrată, echipa mai pragmatică a câștigat. Am avut trei situații bune, una singuri cu portarul, Gherghe cu capul… nu am reușit să fructificăm ocaziile, iar astfel nu poți face un rezultat bun în deplasare. Dar, sunt supărat că am luat gol cu ușurință.

Nu comentez arbitrajul. Ca la fiecare meci…. cum am spus de la începutul campionatului, întrecerea e echilibrată, valoric în jos, nu în sus. Orice rezultat pozitiv, o serie pozitivă, te poate ridica în clasament până la limita play-off-ului. Noi mai avem o partidă de disputat și vrem să luăm cele trei puncte, să ne apropiem de ce ne-am propus în vară”, a spus Daniel Oprescu la finalul întâlnirii.

CSM Slatina, în eșecul cu FK Miercurea Ciuc: Velcu – A. Stan (Cr. Dinu 82′), Sălcianu, Gherghe, C. Toma – D. Toma, Donca – I. Mitran (Ciocâlteu 61′), Doman (cpt.)(Țegle 61′), R. Popa (D. Dragu 72′) – Val. Alexandru (Cl. Dragu 61′). Rezerve neutilizate: Dincă – Mondragon, Pisăru, C-tin. Radu.

CSM Slatina închide anul cu un meci ușor, contra Progresul Spartac

Clubul din Slatina are 17 puncte și se situează pe locul 14 în Liga 2 după 14 etape, la două puncte de locul 13, chiar FK Miercurea Ciuc. În următoarea rundă de Liga 2, a 15-a, ultima din 2023, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren propriu, contra Progresul Spartac, ocupanta locului 20, ultimul, cu 1 punct.

Până la duelul din runda a 14-a, CSM Slatina avea trei rezultate pozitive în ultimele patru meciuri, 1-1 cu Campionii FC Argeș, 1-0 cu Unirea Slobozia, 0-4 cu CSM Ceahlăul și 3-0 cu CSC Dumbrăvița.

Rezumatul meciului FK Miercurea Ciuc – CSM Slatina 1-0 și declarații:

https://www.youtube.com/watch?v=qf20iVgoYOo

 

Foto și video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-castigat-meciul-de-la-severin-cu-unirea-dej-19294223

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-remizat-pe-teren-propriu-cu-csc-selimbar-19294216

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-invins-la-limita-csm-slatina-scor-1-0-in-etapa-a-14-a-de-liga-2-19293997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-14-liga-2-19293922

Andrei PASCU 26 Nov. 2023, 17:47 Liga 2
Pe aceeași temă