CSM Reșița va juca două amicale în această săptămână, cu ”U” Cluj și CS Hunedoara. Cristian Bobar: ”Sper ca băieții să iasă din starea de oboseală de după cantonament și să progreseze”. Care e stadiul lucrărilor la arena ”Mircea Chivu”

Răzvan STÎNGĂ 29 Jul. 2020, 15:45 Liga 2
CSM Reșița va juca două amicale în această săptămână, cu ”U” Cluj și CS Hunedoara. Cristian Bobar: ”Sper ca băieții să iasă din starea de oboseală de după cantonament și să progreseze”. Care e stadiul lucrărilor la arena ”Mircea Chivu”

CSM Reșița va juca două meciuri amicale în această săptămână. Echipa din Valea Domanului are programate partide de verificare cu Universitatea Cluj, pe 30 iulie la Hunedoara, și pe 1 august cu CS Hunedoara la Reșița. Meciul cu ”studenții” era programat inițial pe 29 iulie, dar potrivit  președintelui Reșiței, Cristian Bobar, partida a fost decalată cu o zi, deoarece ambele echipe au efectuat mai târziu testele.

Cristian Bobar: ”Pelici a dorit să-i vadă pe toți la joc și nu a pus accent pe rezultat. Echipa se pregătește bine și sunt câte două antrenamente pe zi”

Conducătorul este convins că echipa își va reveni încetul cu încetul, întrucât în partidele amicale disputate până acum, CSM Reșița nu s-a descurcat foarte bine. A pierdut cu 2-5 cu U Craiova 1948 SA și a făcut doar 1-1 cu CS Hunedoara.

Trebuia să jucăm miercuri cu Universitatea Cluj la Hunedoara, dar s-a reprogramat pentru joi, deoarece atât cei de la Cluj, cât și noi am întârziat cu testele. Ne dorim să respectăm întocmai acel protocol al MTS și FRF, nu este nicio problem cu nu jucăm miercuri, ci jucăm joi. Sper totul să fie totul în regulă. La fiecare testare avem emoții, pentru că dorim să decurgă totul bine și să nu întrerupem pregătirile. Avem meciuri amicale bune, sper ușor-ușor băieții noștri să iasă din această stare de oboseală de după cantonament și să progresăm de la un meci la altul.

 Au fost trei meciuri de pregătire în care nu au fost rezultatele dorite, dar au fost rulați mulți jucători, inclusiv cei de la Centrul de Copii și Juniori al clubului. Alex Pelici a dorit să-i vadă pe toți la joc și nu a pus accent pe rezultat. Echipa se pregătește bine și sunt câte două antrenamente pe zi. Antrenorul este mulțumit de randamentul băieților, așteptăm să înceapă campionatul. Am încredere în lotul de jucători, în antrenorul Alex Pelici că până când va începe campionatul vom corecta ceea ce nu facem bine”, a declarat Cristian Bobar pentru Radio Reșița.

CSM Reșița a început lucrările la stadionul ”Mircea Chivu” în urmă cu o lună. Gazonul nu va fi schimbat definitiv, ci este vorba de o reînsămânţare. Promisiunile au fost făcute încă de anul trecut, dar abia acum au fost demarate lucrările. Decizia a fost luată pentru că suprafața de joc a echipei din Valea Domanului a dat mari bătăi de cap jucătorilor. Au fost meciuri în care gazonul arăta foarte rău. Bobar a declarat că lucrările decurg conform planului, iar în acest moment totul este gata în proporție de 80 la sută.

Cristian Bobar: ”Suntem mulțumiți de cum arată gazonul și o să arate și mai bine până în data de 15 august”

Președinele Reșiței a dat asigurări că la ora primului meci oficial din sezonul următor din Liga 2, gazonul va arăta de nivelul unuia din Liga 1. Investiția pe care o face clubul se ridică, potrivit informațiilor oferite de club, la 50.000 de euro.

Sunt în proporție de 80 la sută gata. Terenul arată foarte bine, iar peste trei săptămâni va fi și mai bine. În această perioadă se vor mai face la el tot felul de tratamente, perforaje, supra însămânțare, tratamente sanitare. S-a efectuat deja nisiparea și au intrat peste 20 de tone de nisip în gazon. S-au montat cele 22 de aspersoare. Mai trebuie să punem o pompă de apă mult mai puternică pentru ca aspersoarele să acopere suprafața de joc cu apă suficientă. Tratamentele la teren vor continua până în una octombrie. A plouat zilele trecute foarte mult, dar apa s-a scurs foarte repede de pe suprafața de joc. Suntem mulțumiți de cum arată gazonul și o să arate și mai bine până în data de 15 august. Sunt investiții făcute cu cap și sunt sigur că vom avea un teren de Liga 1”, a încheiat oficialul.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-ramane-fara-victorie-in-meciurile-amicale-echipa-din-valea-domanului-a-facut-doar-1-1-cu-cs-hunedoara-dar-alexandru-pelici-nu-e-ingrijorat-avem-o-stare-de-oboseala-dar-e-norma-19140827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-fc-u-craiova-a-umilit-csm-resita-intr-un-amical-in-care-a-condus-cu-5-0-un-lituanian-si-andrei-ciolacu-ultimele-noutati-ale-lui-eugen-trica-alexandru-pelici-a-gasit-motive-19140512

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-intrat-in-cantonament-cu-23-de-jucatori-cristian-bobar-sunt-si-sase-juniori-de-la-centrul-nostru-motivele-pentru-care-doi-straini-au-lipsit-si-cum-merg-lucrarile-la-s-19138408

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-inceput-lucrarile-la-stadionul-mircea-chivu-cristian-bobar-investitia-este-destul-de-mare-trece-de-50-000-de-euro-19136991

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Jul. 2020, 15:45 Liga 2
Pe aceeași temă