CSM Reșița încheie sezonul cu CSM Alexandria. Intențiile lui Flavius Stoican pentru ultimul meci din Liga 2

Andrei PASCU 02 May. 2024, 19:09 Liga 2
CSM Reșița încheie sezonul cu CSM Alexandria. Intențiile lui Flavius Stoican pentru ultimul meci din Liga 2

CSM Reșița are un meci teoretic facil la ultima apariție în sezonul 2023/2024. Echipa condusă de Flavius Stoican va întâlni vineri, de la ora 11:00, pe stadionul din Turnu Măgurele, o altă nou-promovată în Liga 2, dar retrogradată în Liga 3, CSM Alexandria.

Întâlnirea, pe care Stoican speră să o câștige, parte din etapa a 6-a a play-out-ului, va fi transmisă în format live-text pe Liga2.ro.

CSM Reșița încheie sezonul cu CSM Alexandria, la Turnu Măgurele

Vineri, trupa din Valea Domanului își încheie aparițiile în acest sezon de divizie secundă, dar înaintea deplasării la Turnu Măgurele a disputat și un meci amical cu Voința Lupac (scor 1-1, foto articol). Stoican mizează pe un succes contra CSM Alexandria, chiar dacă a declarat că va trimite pe teren mai mulți tineri.

Flavius Stoican a declarat înainte de partida din runda a 6-a a play-out-ului că jucătorii săi nu vor avea însă un meci facil, că duelul va fi unul complicat și că nu va fi ușor să fie obținute cele trei puncte, care ar consemna un final pozitiv pentru reșițeni, după o stagiune care dă încredere pentru campionatul 2024/2025.

Flavius Stoican le va da șanse tinerilor și de această dată

Antrenorul Reșiței a numit și doi dintre tinerii pe care va miza contra Alexandriei, Ianis Doană și Gabriel Gomboș, iar dacă rezultatul îi va permite vrea să îi ofere șansa debutului unui alt junior de la academie.

Vom vedea și în funcție de scor, dar cu siguranţă juniorii care până acum şi-au făcut simțită prezența pe teren, și mă refer la Ianis Doană, mă refer la Gomboş, vor juca. Sper să am posibilitatea să mai debutez încă un junior din academia proprie, sunt mari șanse să se întâmple lucrul acesta.

Contează atât rezultatul, cât și debutul unor jucători tineri de la noi de la academie. Vrem să avem o evoluție bună, vrem să fim constanți și vrem să ne întoarcem victorioși de acolo, dar nu va fi ușor dacă noi nu vom trata meciul așa cum se cuvine, cu încredere, cu dorință și cu determinare”, a spus Flavius Stoican înaintea partidei cu CSM Alexandria, conform Radio Reșița.

CSM Reșița, locul 1 în Grupa A a play-out-ului Ligii 2

În ceea ce privește situația din Liga 2, înaintea ultimei apariții din acest sezon, CSM Reșița are 37 de puncte și este pe locul 1 în Grupa A a play-out-ului, din care mai fac parte ACSM Ceahlăul (locul 2, 34 de puncte), Metaloglobus (locul 3, 33 de puncte), Campionii FC Argeş (locul 4, 30 de puncte),  CSC Dumbrăviţa (locul 5, 26 de puncte), Unirea Dej (locul 6, 23 de puncte) și CSM Alexandria (locul 7, 13 puncte).

Înaintea întâlnirii cu CSM Alexandria, CSM Reșița are trei victorii la rând, 2-1 cu Metaloglobus, 1-0 cu Campionii FC Argeș și 3-2 cu ACSM Ceahlăul. Anterior înregistrase o înfrângere, 0-1 contra CSC Dumbrăvița.

Foto: CSM Reșița

Andrei PASCU 02 May. 2024, 19:09 Liga 2
Pe aceeași temă