CSM Reșița e în cădere liberă, dar lucrurile par calme în cadrul echipei. Explicațiile lui Cristian Bobar după eșecul cu Viitorul Pandurii, după ce Alin Minteuan a refuzat să dea declarații

Andrei PASCU 08 Mar. 2021, 13:08 Liga 2

Al treilea meci și a treia înfrângere pentru CSM Reșița, într-un start de an dezamăgitor. Situația se înrăutățește la echipa din Valea Domanului, după eșecul din deplasare cu Viitorul Pandurii, 1-2, din etapa a 18-a din Liga 2. Însă, cei de la Reșița nu sunt neapărat supărați pentru faptul că s-au întors acasă fără punct.

Cristian Bobar, președintele clubului, a afirmat la capătul unei noi partide pierdute, dar în care CSM Reșița a marcat primul gol din 2021, că a doua repriză elevii lui Alin Minteuan au abordat-o mai bine. Deși primele 45 de minute nu au fost pe placul său sau a celorlalți oameni de la Reșița, în partea secundă lucrurile s-au schimbat.

Cristian Bobar: ”Am revenit bine în joc şi puteam să scoatem un rezultat de egalitate” 

Conducătorul a remarcat și câțiva jucători, în special pe cei pe care antrenorul i-a introdus pe parcursul meciului pe teren. Cu toate părțile pozitive văzute de Cristian Bobar, CSM Reșița se afundă și mai mult în zona jumătății inferioare a Ligii 2, iar lupta din play-out, pentru salvarea de la retrogradare, va fi una extrem de dificilă.

”Ce pot să spun, au fost două reprize diametral opuse. În prima repriză jocul a fost controlat în totalitate de Viitorul Pandurii, iar în repriza a doua ne-am revenit şi am jucat mult mai bine. Am revenit bine în joc şi puteam să scoatem un rezultat de egalitate. Parcă au fost două echipe reşiţene diferite în cele două reprize.

Bineînţeles, şi schimbările pe care le-a făcut Alin Minteuan cred eu că au fost foarte bune. Breşneni, Boboc şi Dulca au intrat, au încercat să schimbe un pic jocul şi s-a văzut asta. S-a văzut că Breşneni încă este indispensabil echipei noastre. Asta este, mergem mai departe.

În această etapă de Liga a 2-a au fost multe greşeli de arbitraj – am văzut meciul Slatina-Farul, cu nişte greşeli foarte mari contra Farului – dar pot să spun că noi am avut parte azi de un arbitraj foarte bun şi corect. Chiar dacă am pierdut, felicit brigada de arbitri”, a declarat Cristian Bobar, citat de Radio Reșița.

Pentru CSM Reșița urmează două etape extrem de importante, cu CSM Slatina și Fotbal Comuna Recea 

La fel cum s-a întâmplat la Târgu Jiu, s-a întâmplat pentru CSM Reșița și în partidele cu FK Csikszereda și Dunărea Călărași. A pierdut cu 0-2, respectiv 0-1. Alin Minteuan va încerca să obțină primele rezultate pozitive în ultimele trei meciuri pe care reșițenii le mai au de jucat în sezonul regular.

Mai mult, următoarele două etape sunt împotriva a două formații cu care se va lupta pentru salvarea de la retrogradare, CSM Slatina (acasă) și Fotbal Comuna Recea (deplasare). Campionatul regular se închide pentru CSM Reșița cu un meci acasă cu liderul din acest moment al Ligii 2, U Craiova 1948 SA.

CSM Reșița e momentan pe locul 13 în campionat, cu 18 puncte după 16 partide. Diferența față de penultimul loc de exemplu, Aerostar Bacău, e de numai opt puncte.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-revine-pe-locde-play-off-dupa-victoria-cu-csm-resita-prima-obtinuta-in-campionat-in-2021-flavius-stoican-ne-batem-pana-la-final-jucatorul-despre-care-antrenor-19173285

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-meciurile-dunarea-calarasi-ripensia-si-viitorul-pandurii-csm-resita-se-joaca-de-la-ora-1100-19173093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-18-de-la-ora-1100-se-joaca-la-slatina-bacau-si-buzau-meciul-rapidului-incepe-la-ora-1200-19172865

Andrei PASCU 08 Mar. 2021, 13:08 Liga 2
Pe aceeași temă