CSM Ceahlăul merge în cantonament la munte și dispută patru meciuri amicale până la startul Ligii 2. Planurile lui Cristian Pustai

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 15:27 Liga 2
CSM Ceahlăul merge în cantonament la munte și dispută patru meciuri amicale până la startul Ligii 2. Planurile lui Cristian Pustai

Cristian Pustai a trasat perioada de pregătire pentru CSM Ceahlăul, înainte de debutul în Liga 2, divizie în care a promovat în urma stagiunii recent încheiate de Liga 3. Formația din Piatra Neamț va juca patru meciuri amicale, toate în cantonamentul pe care îl va organiza la munte.

CSM Ceahlăul, cantonament la munte și trei patru amicale

CSM Ceahlăul va începe pregătirea sezonului de Liga 2 la 26 iunie, cu aproximativ o lună și jumătate înainte de prima etapă a stagiunii 2023/2024, programată la 5 august. Cristian Pustai a decis să îi ducă pe jucători și într-un cantonament de două săptămâni, în perioada 7-21 iulie.

Stagiul de pregătire va avea loc pe plan intern, la munte, în Brașov, unde se vor disputa patru meciuri amicale. Adversare vor fi trei formații din Liga 2, Concordia Chiajna, FC Brașov și CSM Alexandria, și o echipă din Liga 3, Olimpic Zărnești.

Program de meciuri amicale la Brașov

CSM Ceahlăul Piatra Neamț se va reuni pe 26 iunie, la Piatra Neamț, aici urmând a efectua primele antrenamente și a se reacomoda la efort după vacanță. Pe 7 iulie, echipa pregătită de Cristian Pustai va pleca la Brașov pentru un cantonament ce se va termina pe 21 iulie 2023.

În afara antrenamentelor normale, galben-negrii vor juca și câteva meciuri amicale, iar programul este următorul:

10 iulie – Olimpic Zărnești (Liga 3)

12 iulie – Concordia Chiajna (Liga 2)

15 iulie – FC Brașov (Liga 2)

19 iulie – CSM Alexandria (Liga 2)”, a anunțat CSM Ceahlăul pe pagina de Facebook.

CSM Ceahlăul, fără anunțuri cu privire la schimbările de lot

CSM Ceahlăul a trecut în finala pentru promovare de Foresta Suceava, scor 2-0 la general (0-0 în tur și 2-0 în retur), iar acum pregătește sezonul de Liga 2. Cristian Pustai a adus fericirea la Piatra Neamț, motiv pentru care va rămâne la echipă și pentru următoarele două sezoane.

”Profesorul” va continua la CSM Ceahlăul, conform noului acord, anunțat recent de club, până la finalul stagiunii 2024/2025. Până în acest moment, nou-promovata în Liga 2 nu a anunțat ce jucători va aduce, dar nici pe ce fotbaliști nu va mai miza din sezonul care vine.

Însă, Liga2.ro a aflat că Alexandru Anton va mai continua un sezon la Piatra Neamț, sub formă de împrumut de la Poli Iași.

Foto: Nelu Messi / CSM Ceahlăul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-cere-ajutorul-mediului-de-afaceri-din-piatra-neamt-19274987

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-il-lasa-pe-alexandru-anton-inca-un-sezon-la-ceahlaul-mijlocasul-se-gandeste-la-accederea-in-play-off-cu-nemtenii-otelul-este-un-exemplu-ca-se-poate-19274875

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-a-stabilit-data-reunirii-si-cantonamentul-de-vara-19274741

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-prelungit-contractul-cu-csm-ceahlaul-19274698

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Jun. 2023, 15:27 Liga 2
Pe aceeași temă