CSM Ceahlăul a stabilit data reunirii și cantonamentul de vară. Planurile antrenorului Cristian Pustai vizează și un număr mare de amicale

Andrei PASCU 10 Jun. 2023, 13:34 Liga 2
CSM Ceahlăul a stabilit data reunirii și cantonamentul de vară. Planurile antrenorului Cristian Pustai vizează și un număr mare de amicale

CSM Ceahlăul începe să se regrupeze după petrecerea de la finalul returului cu Foresta Suceava, care a adus promovarea în Liga 2. Cristian Pustai, care va continua la Piatra Neamț și din această vară, a conturat perioada de pregătire, datele la care se va reuni echipa și cantonamentul.

CSM Ceahlăul a stabilit data reunirii și cantonamentul de vară

CSM Ceahlăul va începe pregătirea sezonului de Liga 2 la 26 iunie, cu aproximativ o lună și jumătate înainte de prima etapă a stagiunii 2023/2024, programată la 5 august. Cristian Pustai a decis să îi ducă pe jucători și într-un cantonament de două săptămâni, în perioada 7-21 iulie.

Stagiul de pregătire va avea loc pe plan intern, cel mai probabil la munte, unde se vor disputa, cu siguranță, mai multe meciuri amicale.

CSM Ceahlăul a intrat în vacanță

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a încheiat în cel mai fericit mod anul competițional 2022-2023, cu mult visata promovare în Liga 2. Peste returul finalei cu Foresta Suceava (scor 2-0, marcatori Anton și Forisz) s-a tras cortina. Echipa a sărbătorit succesul, miercuri noapte, iar de astăzi, 9 iunie, a plecat în vacanță.

Conducerea tehnică, a cărui șef va rămâne antrenorul Cristian Pustai, a decis că pauza competițională va fi pentru echipă până la data de 26 iunie 2023. S-a mai stabilit și că în perioada 7-21 iulie, galben-negrii vor efectua și un cantonament, în altă parte decât la Piatra Neamț. Se caută locație și un număr destul de important de adversari pentru meciuri amicale.

Conform anunțului Federației Române de Fotbal, etapa 1 a noului sezon competițional în Liga 2 va avea loc pe 5 august”, se precizează în postarea publicată de CSM Ceahlăul pe pagina de Facebook.

CSM Ceahlăul a decis să meargă pe mâna lui Cristian Pustai și în Liga 2

CSM Ceahlăul a trecut în finala pentru promovare de Foresta Suceava, scor 2-0 la general (0-0 în tur și 2-0 în retur), iar acum pregătește sezonul de Liga 2. Cristian Pustai a adus fericirea la Piatra Neamț, motiv pentru care va rămâne la echipă și pentru următoarele două sezoane.

”Profesorul” va continua la CSM Ceahlăul, conform noului acord, anunțat recent de club, până la finalul stagiunii 2024/2025.

Dragi suporteri, vă mulțumim că ați fost alături de noi pe tot parcursul acestui an. Am trăit împreună momente unice, am suferit împreună, dar cel mai important lucru este că la final am ridicat cupa și ne-am încoronat ca fiind cea mai bună echipă. Vreau să vă spun, în numele echipei, că AM PROMOVAT ÎMPREUNĂ.

Ținem să vă mulțumim, noi jucătorii, în numele tuturor celor din club, pentru tot. Vă dorim o vară frumoasă lângă familiile voastre și sperăm că puțin am ajutat și noi la a vă face să aveți zile frumoase.

Urmează Liga 2 și sunt convins că veți fi și mai mulți alături de noi!

HAI CSM CEAHLĂUL!”, a spus căpitanul echipei CSM Ceahlăul, Stejărel Vișinar, referitor la promovarea în Liga 2, conform paginii de Facebook a clubului din Piatra Neamț.

Foto: Tudy / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-a-prelungit-contractul-cu-csm-ceahlaul-19274698

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-baciu-nu-exclude-posibilitatea-sa-fi-cazut-la-mijloc-in-razboiul-dna-liviu-dragnea-atunci-cand-a-fost-ridicat-de-mascati-e-urat-sa-mi-vad-numele-19274737

https://liga2.prosport.ro/seria-1/teorie-socanta-dupa-ce-argesul-a-retrogradat-in-liga-2-in-urma-barajului-cu-dinamo-acuzatii-incredibile-am-auzit-ca-li-s-a-pus-ceva-in-mancare-la-hotel-19274734

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-tarsa-a-refuzat-prelungirea-contractului-cu-poli-timisoara-si-spera-sa-continue-in-liga-2-cu-un-ochi-plange-cu-altul-rade-dupa-ce-poli-din-banat-a-retrogradat-iar-poli-din-moldova-a-promovat-19274728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doi-jucatori-din-liga-2-la-actiunea-nationalei-romaniei-u18-19274723

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fiesta-sub-pietricica-piatra-neamt-revine-in-liga-2-dupa-o-pauza-de-7-ani-cristian-pustai-explica-unde-s-a-decis-promovarea-ceahlaului-in-fata-forestei-19274635

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-si-foto-peste-30-000-de-spectatori-au-asistat-la-meciurile-de-baraj-de-promovare-in-liga-2-a-fost-nebunie-la-hunedoara-si-piatra-neamt-dar-nici-resita-nu-s-a-lasat-mai-prej-19274471

Andrei PASCU 10 Jun. 2023, 13:34 Liga 2
Pe aceeași temă