Csik nu susține clona Clinceni FC Argeș 1953: „Piteștiul trebuie să aibă echipa sa”

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 28 May. 2014, 14:50 Liga 2
Csik nu susține clona Clinceni FC Argeș 1953:**

Fost campion al României cu Steaua Bucu­rești ca jucător și fotbalist cu 30 de meciuri în Champions League și Cupa UEFA cu mil­i­ta­rii, Tiberiu Csik, actualmente antrenor al Olim­piei Satu Mare, deplânge soarta Piteș­tiu­lui și a fotbalului argeșean.

Tehnicianul de 43 de ani trage un semnal de alarmă, spunând că Piteștiul ar trebui să aibă echipa lui de fotbal, pentru a cinsti memoria lui Dobrin și a foste­lor glorii din Trivale, și nu o clonă FC Clinceni – FC Argeș.

Prezent cu Olimpia la Pitești, week-end-ul trecut, pentru me­ciul cu CS Mioveni, Tibi Csik a vorbit la finalul partidei despre situația în care a ajuns orașul argeșean. „Și eu am prins ca ju­că­tori meciuri aici, cu FC Argeș. Această echipă, FC Argeș, este după Dinamo și Steaua, cu Cra­iova acolo, la un loc… Îmi pare rău că s-a ajuns unde s-a ajuns, să vină Clinceniul la Pitești. Nu știu care e ideea, dar nu e de sus­ținut acest proiect. De exem­plu, ce să caute Satu Mare la Ber­ceni sau invers? Noi suntem cunoscuți în România prin e­chi­pa de fotbal Olimpia, echipa lo­cală. Trebuia ca Piteștiul să ai­bă echipa lui. Să-și facă fiecare trea­­ba acolo unde este! Păcat că se ajunge în asemenea si­tu­a­ții! Sigur, contează foarte mult și partea financiară”, a declarat Tibi Csik.

Adversarul lui Csik din week-end, Marius Stoica, antrenor la CS Mioveni, l-a completat și el pe omologul său de la Olimpia: „M-aș bucura să văd din nou me­ciuri de Liga I la noi, la Pitești, mai ales că acest stadion are un nume, și nu oricare, Nicolae Do­brin. Aș fi dorit și eu acest lucru, să rămână FC Argeș, nu să vină Clinceniul sau altcineva aici. Am jucat și eu câteva meciuri oficiale pentru acest club”.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL, Silviu MIHAI 28 May. 2014, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă