CSC Șelimbăr, echipa momentului în Liga 2. Cum a comentat conducătorul Cornel Stănilă parcursul perfect al trupei lui Claudiu Niculescu

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 15:14 Liga 2

CSC Șelimbăr este singura echipă din Liga 2 cu început perfect de campionat, chiar dacă se scurg doar două etape din noul sezon. Sibienii au trecut, după 1-0 cu Metaloglobus, și de Unirea Dej, scor 2-0.

O prestație bună și mulțumitoare pentru echipa lui Claudiu Niculescu, pentru că pare că va avea un cuvânt important de spus în lupta pentru calificarea în play-off-ul de Liga 2.

CSC Șelimbăr merge perfect în Liga 2. Cornel Stănilă e mulțumit

Cornel Stănilă, directorul general al CSC Șelimbăr, intuia un start cu șase puncte din șase, mai ales în urma a ceea ce a văzut în perioada de pregătire, în antrenamentele efectuate de Claudiu Niculescu, dar și în partidele de verificare.

Are încredere că sibienii pot continua la fel și după etapa a 3-a, cu victorii pe linie, mai ales că nu se vor lovi nici atunci de o formație care are aceleași obiective importante ca CSC Șelimbăr, CSM Alexandria. Abia ulterior, în etapele 4 și 5 vor urma dueluri complicate, cu Concordia Chiajna și Steaua.

Vrem să câștigăm fiecare meci! A fost un meci cu încărcătură acum, pentru că am jucat aproape de casă, la Cisnădie, am avut suporterii alături de noi. A fost o emulație bună, jucătorii au simțit lucrul acesta, au făcut o partidă consistentă. Eu zic că am dominat, puteam să marcăm mai mult. Ne-am atins încă un obiectiv.

Știm foarte bine cine suntem, am făcut ce am făcut în perioada de pregătire, știm ce a lucrat Claudiu. A lucrat în cantonament, am încredere în ce se face. Băieții își vă de treabă, continuă rezultatele și modul în care lucrăm din pregătiri.

Trebuie să muncim la fel, să rămânem cu picioarele pe pământ și rezultatele vor apărea. Nu trebuie să ne luăm după acest start. Știam potențialul celor de la Metaloglobus, de la Dej, voiam victorii în aceste partide.

Este important că jucăm la Cisnădie, suntem mai aproape de casă, e altă stare de spirit. Am fost aplaudați, am fost aclamați la final”, a spus Cornel Stănilă la Sport Total FM.

CSC Șelimbăr debutează în Cupa României

Însă, până la duelul din etapa a 3-a a Ligii 2, cu CSM Alexandria, din deplasare, de la Turnu Măgurele, CSC Șelimbăr va juca în Cupa României, în Turul 3, pe terenul formației ACS Muscelul Câmpulung Elite, club din Liga 3.

Avem meci greu la Alexandria acum, meci greu în Cupa României. Suntem concentrați pe ce avem de făcut, se poate întâmpla orice. Mă bucur că am învins prima dată Metaloglobus, că am învins și Unirea Dej. Ne-am răzbunat și pentru egalul înregistrat sezonul trecut, la Vâlcea, în ultimul minut.

Avem obiectiv să câștigăm meciul de la Câmpulung, iar apoi să mergem la Alexandria, să abordăm cum am abordat aceste prime două etape”, a mai spus conducătorul clubului din Sibiu.

CSC Șelimbăr, trei deplasări la rând

În calendar, pentru CSC Șelimbăr urmează trei deplasări consecutive, două în campionat și una în Cupa României. Prima va fi la mijlocul săptămânii, la ACS Muscelul Câmpulung Elite, în Cupa României. Apoi, sâmbătă și peste o săptămână, jucătorii lui Claudiu Niculescu vor evolua în campionat la CSM Alexandria, respectiv pe terenul formației Concordia Chiajna.

Foto: Cătălin Crăciun

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/sc-popesti-leordeni-acuzata-de-cele-intamplate-cu-viitorul-ileana-19280447

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ce-se-poate-intampla-cu-fc-brasov-dupa-retrogradarea-in-liga-3-19280453

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cheregi-concluzii-dupa-ceahlaul-csm-resita-4-0-19280435

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-alexandria-a-dat-lovitura-1-0-cu-concordia-chiajna-19280413

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-resita-4-0-19280378

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chica-rosa-diogo-izata-si-valentin-dumitrache-au-semnat-cu-gloria-buzau-19280366

Andrei PASCU 14 Aug. 2023, 15:14 Liga 2
Pe aceeași temă