CSC Dumbrăvița are în fața sa un nou meci cu adversar mai accesibil și se poate menține pe loc de play-off. Cosmin Stan, înainte de jocul cu CS Tunari: ”Pe noi ne interesează mai puțin de adversar”

Anda DELIU 14 Sep. 2023, 17:17 Liga 2
CSC Dumbrăvița are în fața sa un nou meci cu adversar mai accesibil și se poate menține pe loc de play-off. Cosmin Stan, înainte de jocul cu CS Tunari: ”Pe noi ne interesează mai puțin de adversar”

CSC Dumbrăvița vine după două succese în campionat și are șansa consolidării locului în prima treime a clasamentului Ligii 2, căci sâmbătă va juca cu CS Tunari, o nou-promovată pentru care impactul cu eșalonul secund a fost, cel puțin până în prezent, dificil. Partida programată sâmbătă, de la ora 11:00, se va juca tot în ”pribegie”, la Ghiroda.

Cosmin Stan, cu ochii pe Facebook, pe comentariile ”suporterilor” echipei din Dumbrăvița

De mai mult timp, antrenorul Dumbrăviței ne demonstrează că e ”geană” pe Facebook. Dacă, spre exemplu, Poli Timișoara are o pagină care a trecut de mult timp peste 50.000 de fani, alb-verzii au undeva la 4.600 de aprecieri. Cei care comentează, mai ales critic, sunt însă puțini, numărabili pe degetele de la o mână, dar Cosmin Stan pare sensibil la așteptările lor, chiar pozitive.

Antrenorul a avut remarci față de aceste comentarii în analiza sa despre următorul meci, cu CS Tunari.

”Cam toate echipele au jucători cu experiență, care au jucat la nivelul primei ligi. Și adversara noastră e în această situație. Cei de la Tunari nu au avut un început prea bun, au doar un egal în primele cinci etape. Pe noi ne interesează mai puțin de adversar, cum am spus, ne dorim să continuăm pe linia ascendentă din ultimul timp și să câștigăm și meciul de sâmbătă. Am văzut pe pagina clubului că lumea e foarte optimistă, având în vedere că jucăm cu echipa de pe penultimul loc și s-ar impune o victorie la scor. Nu plecăm urechea la aceste lucruri. Sigur, ceea ce scrie lumea, ne ambiționează. Văd că sunt așteptări mari de la noi, după un singur sezon în Liga a 2-a, și cred că e un lucru bun. Asta ar trebui să ne ambiționeze și să ne dea și mai mult moral, faptul că lumea ne vrea din ce în ce mai buni”, a spus antrenorul, citat de site-ul clubului.

Ouadie Salhi stă trei etape după eliminarea din prelungirile jocului cu Progresul Spartac

Alb-verzii vor mai avea absențe, și medicale, iar marocanul Ouadie Salhi a fost sancționat trei etape de suspendare pentru o lovire a adversarului într-o zonă a terenului în care nu era mingea, în prelungirile partidei restante de la Buftea cu Progresul Spartac, desfășurată marți și câștigată cu scorul de 3-1.

”Țieranu continuă tratamentul, deocamdată nu se antrenează. Mâine îl mai vede o dată doctorul echipei și ne va spune dacă va putea relua antrenamentele de luni sau dacă va trebui să continue tratamentul. Cibi revine și el de la acțiunea lotului U19, din Israel. Într-adevăr, lipsește Salhi, care a fost suspendat trei etape, deci toată luna septembrie nu ne vom putea baza pe el. Cam acestea sunt problemele de lot până în momentul de față”, a declarat antrenorul echipei CSC Dumbrăvița.

Cosmin Stan, înainte de meciul cu Tunari: ”Sper să continuăm jocurile bune cu un rezultat pe măsură”

Dumbrăvițenii nu sunt obosiți, cu toată că au avut o pauză mai scurtă față de restul echipelor, după disputarea meciului din deplasare cu Progresul Spartac.

”Ieri am avut doar refacere, nu și antrenament. Urmează să vedem exact care e starea jucătorilor. Totuși, sunt patru zile de marți până sâmbătă, spre deosebire de precedenta săptămână cu două jocuri, când au fost doar trei zile între meciurile cu UTA și Mioveni. Acum avem o zi în plus. Sper să nu avem probleme din acest punct de vedere și să continuăm jocurile bune pe care le-am avut în ultimul timp, cu un rezultat pe măsură sâmbătă”, a mai precizat Stan.

CSC Dumbrăvița are 8 puncte, cu golaveraj identic ca CSM Slatina, astfel că cele două formații împart locurile 6-7 în Liga 2. Meciul din etapa a 6-a cu CS Tunari, echipă situată pe locul 20, cu 1 puncte, la egalitate cu ultima clasată Progresul Spartac, are loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul ”Emilian Pavel” din Ghiroda, căci terenul de la Dumbrăvița a fost lăsat să se refacă.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/program-tv/prima-etapa-din-noul-sezon-in-care-se-joaca-mai-devreme-de-sambata-runda-a-6-a-a-ligii-2-incepe-cu-un-meci-in-nocturna-si-se-incheie-marti-la-apus-19284195

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-andrei-erimia-dupa-progresul-spartac-dumbravita-1-3-19284647

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-doua-intrebari-publice-pentru-arbitrul-valentin-porumbel-19284624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cosmin-stan-dupa-spartac-dumbravita-1-3-19284553

Anda DELIU 14 Sep. 2023, 17:17 Liga 2
Pe aceeași temă