CS Tunari continuă șirul fără înfrângere și după partida cu Viitorul Pandurii. Ștefan Odoroabă a găsit ”cheia”: ”Avem un moral bun, ne bucură că n-am pierdut de șase meciuri”

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 16:03 Liga 2

CS Tunari a ajuns la cinci meciuri la rând fără eșec în Liga 2, la șase dacă luăm în calcul și partida cu Universitatea Craiova din Cupa României.

Nou-promovata din Liga 3 a reușit o remiză în etapa a 11-a de Liga 2, contra Viitorul Pandurii, pe teren propriu.

S-a terminat 0-0 duelul dintre CS Tunari și Viitorul Pandurii, gorjenii având și ei o serie fără eșec în campionat.

CS Tunari, remiză cu Viitorul Pandurii în etapa 11 de Liga 2, 0-0

Cu toate acestea, CS Tunari rămâne în preajma ultimelor locuri, pe 17 din 20 de echipe acum, cu 10 puncte, la egalitate cu formațiile de sub ea și deasupra ei, Unirea Dej și CSM Reșița, formația din Valea Domanului cu plus la golaveraj.

Ștefan Odoroabă, antrenorul Tunariului, a fost mulțumit de rezultat, de evoluția jucătorilor săi, mai ales pentru faptul că nu au primit gol. Însă, CS Tunari are probleme în atac, în ultimele trei meciuri marcând de numai două ori, fiind bifate, în urma duelului cu Viitorul Pandurii, trei remize la rând.

Ștefan Odoroabă este încrezător după ce CS Tunari nu a mai pierdut de cinci meciuri în Liga 2

Nou-promovata din Liga 3 a bifat, anterior, egaluri cu Corvinul Hunedoara și CSM Reșița, înregistrând același rezultat, scor 1-1. Ștefan Odoroabă a scos în evidență plusurile echipei sale, declarând că acest parcurs îi dă încredere pentru duelurile următoare și că seria fără eșec poate continua.

”Doream să câștigăm, dar mai bine un punct decât nimic. Voiam victoria, am întâlnit o echipă agresivă, bună, care venea după șapte meciuri fără eșec. Și noi suntem pe un drum bun și ne bucurăm că nu am pierdut. Sincer, ne bucuram mai mult dacă am fi câștigat.

Ne dă încredere faptul că n-am mai pierdut. N-am luat nici gol, e un lucru bun, avem un moral bun, atitudinea jucătorilor îmi dă și ea încredere. Marcăm și rar. Mă concentrez pe defensivă, dar nu cred că e vorba că nu vreau să atacăm.

Am avut acum șanse, am avut și la jocul cu Reșița, dar așa e momentul. Am întâlnit echipe care joacă să nu primească gol, și Reșița la fel, a stat bine, Pandurii la fel. Dar, azi am stat și noi bine, și ei”, a spus Ștefan Odoroabă la Metropola TV.

  • CS Tunari a început partida cu VIitorul Pandurii în formula: Isvoranu – Barfă, Rogac, Mih. Leca (cpt.), Al. Sima, Sin, Plumbuitu, Bustea, Vas. Constantin, Dr. Gheorghe, Ivanovski
    Rezerve: Moroz – Al. Gheorghe, Ad. Stoian, Florică, Mih. Ene, D. Novac, Licsandru, M. Tache, Al. Stoian.
Înainte de startul jocului, cele două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria lui Adrian Stanciu, analist video al primei echipe a CS Tunari, dar și cameraman al Academiei Rapid, decedat în această săptămână.

Pentru cs CS Tunari urmează meciul cu FC Voluntari, în etapa a 2-a a grupelor de Cupa României

CS Tunari ocupă locul 17 din 20 în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 11 meciuri, iar în runda a 12-a va evolua pe teren advers, contra CS Mioveni, care astăzi a remizat pe teren propriu cu Concordia Chiajna, scor 1-1. Antrenorul nou-promovatei se așteaptă, deși s-au scurs 11 runde din Liga 2, la un duel strâns pentru evitarea retrogradării în Liga 3.

Însă, până la duelul cu CS Mioveni, CS Tunari va evolua în etapa a 2-a a grupelor de Cupa României, contra FC Voluntari, pe teren propriu, miercuri, ora 15:00. Ștefan Odoroabă va pune pe teren cel mai bun prim 11 în duelul contra formației din SuperLiga.

”Griji au fost tot timpul, până nu câștigi trei-patru meciuri e greu, dar avem șase meciuri fără înfrângere. După ce am venit eu la echipă, nu am pierdut, ăsta e primul lucru bun, dar vedem.
Mergem cu încredere pentru meciul cu Voluntari, vom alinia cea mai bună echipă, suntem și televizați. Apoi urmează partida cu Mioveni, o echipă foarte bună din rezultate, din ce văd”
, a mai spus Odoroabă.

În prima etapă a Grupei D, CS Tunari a remizat acasă cu prim-divizionara U Craiova, scor 1-1, fiind aproape chiar de un succes.

Foto: CS Tunari

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-are-patru-meciuri-fara-esec-dar-nu-a-legat-doua-victorii-19290329

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-11-liga-2-19290265

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-derby-ul-de-clasament-cu-csc-selimbar-19290326

https://liga2.prosport.ro/seria-1/emanuel-nikpalj-a-semnat-cu-viitorul-pandurii-19290268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/cluburilor-rapid-si-cs-tunari-le-a-murit-un-colaborator-comun-19290261

https://liga2.prosport.ro/seria-1/facundo-rizzi-s-a-despartit-de-campionii-fc-arges-19290247

Răzvan STÎNGĂ 28 Oct. 2023, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă