CS Otopeni va avea viață grea la Botoșani! Popovici: „Este vorba de orgoliul”

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 20:52 Liga 2
CS Otopeni va avea viață grea la Botoșani!** Popovici:

 Deja promovată în primul eșalon al fotbalului românesc, FC Botoșani nu mai are presiunea obținerii celor trei puncte în partida cu CS Otopeni, programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal.

Chiar dacă punctele puse în joc nu mai au prea mare importanță, oficialii botoșăneni vor o victorie la ultima reprezentație, pe teren propriu, în fața suporterilor. Cristi Popovici, antrenorul principal al roș-alb-albaștrilor vrea victoria în partida cu CS Otopeni pentru palmares și pentru suporteri. În acest retur de campionat, FC Botoșani a câștigat toate meciurile jucate pe Municipal iar Cristi Popovici vrea să încheie sezonul cu încă o victorie.

„Ne dorim să câștigăm și acest joc. Personal îmi doresc să avem doar victorii pe teren propriu. Nu mai avem presiunea pe care am avut-o la fiecare joc din acest retur dar în schimb este vorba de orgoliul și ambiția de a câștiga și ultimul meci de pe teren propriu. Jucăm din nou cu locul doi. S-a mai întâmplat cu Săgeata. Vom întâlni o echipă care cu siguranță va fi foarte motivată pentru își păstrează șansele de promovare. Spre să fie un joc spectaculos pentru că în ultimele partide, ei au reușit să marcheze nouă goluri. Noi am marcat opt goluri în ultimele două meciuri. Ne propunem să ne impunem jocul și să atacăm din primul minut”, a spus Cristi Popovici.

Principala grijă a tehnicianului este să-i determine pe elevii săi să fie concentrați la acest meci și să-l trateze ca și cum ar fi unul decisiv. El recunoaște că după ce echipa a promovat matematic în liga I, a apărut o relaxare în rândul jucătorilor.

„Sper ca gradul de concentrare al jucătorilor să nu fie foarte scăzut. E clar că un declic s-a produs și în mintea lor. Eliberarea din starea de stres care a fost pe parcursul returului. Eu sper ca pentru 90 de minute vor fi din nou motivați să obțină victoria, luând în calcul și evenimentul care urmează să se producă după joc”, a mai spus tehnicianul.

„Voi folosi echipa care poate da randamentul cel mai bun”

Popovici intenționează să folosească echipa de bază în partida cu CS Otopeni și nu jucătorii care au evoluat foarte puțin în returul campionatului. De altfel, antrenorul botoșănean va aborda astfel și partida cu Delta Tulcea, ultima din acest sezon.

„Voi folosi echipa care poate da randamentul cel mai bun. Oricarejucător a intrat în acest retur de campionat, și-a făcut datoria. O să încerc să alcătuiesc un prim 11 cu care să câștigăm jocul. Inclusiv la meciul cu Tulcea vom merge cu echipa cea mai în formă și care poate obține un rezultat bun”, a afirmat antrenorul echipei FC Botoșani.

Înaintea acestei etape, FC Botoșani este pe primul loc în clasament cu 50 de puncteiar CS Otopeni este pe doi cu 41 de puncte. Îcu trei etape înainte de finalul sezonului, în lupta pentru al doilea loc care asigură promovarea în liga I sunt trei echipe. Este vorba de CS Otopeni care are 41 de puncte, Săgeata Năvodari cu 40 de puncte și Delta Tulcea cu 39 de puncte. Cele mai mari șanse le are Săgeata Năvodari care urmează să mai dispute trei jocuri. CS Otopeni mai are două de jucat iar Delta Tulcea doar unul singur.

Sursa: Bt online

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 20:52 Liga 2
Pe aceeași temă