CS Mioveni își joacă ultima șansă la promovare în derby-ul județean cu Campionii FC Argeș. Claudiu Niculescu: ”Totul depinde de noi. E un meci la care se poate întâmpla orice”

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 18:53 Liga 2
CS Mioveni își joacă ultima șansă la promovare în derby-ul județean cu Campionii FC Argeș. Claudiu Niculescu: ”Totul depinde de noi. E un meci la care se poate întâmpla orice”

Derby-ul Argeșului din play-off-ul Ligii 2 se joacă vineri, de la ora 19:30, cu o oră mai devreme față de cum fusese programat inițial. Meciul Campionii FC Argeș – CS Mioveni ar fi trebuit să se dispute la data de 14 iulie, însă a fost amânat din cauza unui caz de COVID-19 depistat la trupa piteșteană. Pentru oaspeți, acest joc este capital pentru a mai spera la locul al doilea direct promovabil, iar antrenorul Claudiu Niculescu spune acest lucru.

După eșecul de pe teren propriu cu UTA, scor 0-2, CS Mioveni îşi joacă în meciul cu Campionii FC Argeș ultima şansă de a continua lupta pentru un loc direct promovabil din acest play-off de Liga 2. Va întâlni un adversar în mare formă, după ce marți acesta s-a impus în deplasare la București cu Rapid, scor 2-1.

Claudiu Niculescu crede în promovare: ”Totul depinde de noi. Depindem de rezultatele noastre”

La fel cum spunea și după meciul cu arădenii, Claudiu Niculescu e încrezător că jucătorii săi se pot impune cu Campionii FC Argeș pentru a mai spera la Liga 1.

”Şansele sunt intacte. Totul depinde de noi. Depindem de rezultatele noastre. Chiar dacă venim după un eşec nemeritat, cu UTA, trebuie să fim încrezători că putem câştiga. Este un derby local, care naşte ambiţii şi orgolii, un derby la care se poate întâmpla orice”, a spus Claudiu Niculescu, citat de csmioveni.ro.

”În trei zile se poate întoarce totul în favoarea noastră”

Față de Campionii FC Argeș, care a jucat în Regie marți seară, CS Mioveni are o zi în plus în care a avut timp să se refacă și să pregătească derby-ul județean. Galben-verzii au jucat luni, pe teren propriu, cu UTA. Claudiu Niculescu e de părere că totul poate trece de la agonie la extaz în câteva zile.

”FC Argeş vine după victoria importantă de la Rapid, iar noi, din păcate, venim după înfrângerea cu UTA. Va fi un meci foarte greu, dar suntem încrezători şi vom da totul pentru a obţine un rezultat bun. În trei zile se poate întoarce totul în favoarea noastră. Am fost supăraţi după înfrângerea cu UTA şi la trei zile distanţă poate reveni totul la normal, cu şanse la fel de mari la promovare.

Înfrângerea cu UTA nu a picat bine, dar am avut discuţii cu băieţii şi sunt OK… Sunt încrezători că putem face un meci bun şi să câştigăm cele trei puncte. A fost a doua zi după meci supărare, dar uşor-uşor am trecut peste, prin discuţii şi încurajări şi acum am mare încredere că va fi totul OK.

Avem problem de lot destul de mari, dar eu sunt convins că cei care sunt apţi şi vor intra, vor face totul pentru a câştiga acest meci. Repet, am mare încredere! Vom trece cu bine şi se ştie că orice echipe trece şi prin astfel de momente…”, a mai declarat Claudiu Niculescu înaintea jocului de la Pitești.

Iată cum descria Claudiu Niculescu meciul cu Argeșul înainte ca acesta să fie amânat. Antrenorul ”Campionilor”, Ionuț Badea, îl prefața astfel.

În sezonul regulat, la Mioveni, în tur, echipa galben-verde s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Andrei Hergheligiu (45+1, 59 – penalty). În retur, la Pitești, cele două echipe au remizat, scor 1-1. A deschis scorul Răzvan Matiș (81) pentru alb-violeți, în timp ce Raul Costin a egalat în minutul 90.

În acest play-off, Campionii FC Argeș a remizat cu Turris Oltul (scor 0-0) și a câștigat cu Rapid (scor 2-1), în timp ce CS Mioveni a început turneul de promovare cu un egal, 0-0 pe teren propriu cu Rapid, iar apoi a pierdut cu UTA, tot casă, scor 0-2.

În clasamentul play-off-ului Ligii 2, Campionii FC Argeș ocupă locul 3, cu 23 de puncte, iar CS Mioveni e ultima, cu 21 de puncte, la fel ca Rapid, care are, însă, un meci în plus disputat. UTA (29 de puncte), Turris Oltul (25 de puncte) și Petrolul (22 puncte) sunt celelalte echipe participante.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-si-a-luat-gandul-de-la-locul-1-in-play-off-dupa-esecul-cu-uta-e-o-infrangere-dureroasa-dar-nu-trebuie-sa-cedam-sansele-pe-care-i-le-da-mioveniului-la-promovarea-19139979

Marius ANGHEL 23 Jul. 2020, 18:53 Liga 2
Pe aceeași temă