Claudiu Niculescu e sigur că CS Mioveni poate câștiga la Pitești derby-ul cu Argeșul: ”Am foarte mare încredere că băieţii mei vor aduce o bucurie foarte mare”

Marius ANGHEL 13 Jul. 2020, 22:07 Liga 2
Claudiu Niculescu e sigur că CS Mioveni poate câștiga la Pitești derby-ul cu Argeșul: ”Am foarte mare încredere că băieţii mei vor aduce o bucurie foarte mare”

CS Mioveni a apucat să joace ambele partide cu Campionii FC Argeș în acest sezon regulat de Liga 2 ”înghețat” din cauza pandemiei COVID-19 după doar 24 de etape dintr-un total de 38. O victorie și o remiză au înregistrat galben-verzii în fața rivalilor județeni, iar marți seară au ocazia să își mențină seria pozitivă și să se mențină pe o poziție mai bună în clasamentul actual. De la ora 20:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești, cele două rivale se întâlnesc în play-off-ul de promovare în Liga 1, în etapa a 2-a.

După ce în tur, la Mioveni, s-a impus cu 2-0, prin golurile marcate de Andrei Hergheligiu (45+1, 59 – penalty), în retur, la Pitești, cele două formații au remizat, scor 1-1. A deschis scorul Răzvan Matiș (81) pentru alb-violeți, în timp ce Raul Costin a egalat în minutul 90. Acesta din urmă va fi în stare suspendare pentru jocul de miercuri, după ce a fost eliminat în prima etapă din play-off, cu Rapid.

Claudiu Niculescu: ”Este vorba de un derby local, un derby care naşte multe ambiţii şi multe orgolii”

Antrenorul Claudiu Niculescu a vorbit despre al treilea duel CS Mioveni – Campionii FC Argeș în acest sezon competițional. Acesta a spus că îl cunoaște foarte bine pe Ionuț Badea, omologul de la echipa piteșteană, și că are încredere în jucătorii săi că vor câștiga în deplasare acest meci.

”Ne aşteaptă un meci foarte greu. Este vorba de un derby local, un derby care naşte multe ambiţii şi multe orgolii. Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm. Întâlnim o echipă foarte bună, îl cunosc foarte bine pe antrenorul lor, Ionuţ Badea, ştiu cum lucrează cu echipa, dar am foarte mare încredere că băieţii mei vor aduce o bucurie foarte mare mâine seară. FC Argeş este o echipă organizată, dar noi avem foarte mare încredere înainte de acest joc”, a spus, pentru csmioveni.ro, Niculescu, cel care de la revenirea la CS Mioveni are doar două meciuri oficiale pe bancă, ambele desfășurate pe stadionul Orășenesc: 0-0 cu SCM Gloria Buzău și 0-0 cu Rapid.

Claudiu Niculescu în meciul dintre CS Mioveni și Rapid, contând pentru prima etapă a play-off-ul Ligii 2. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

”Am foarte-foarte-foarte mare încredere în ceea ce putem face la acest meci”

Nu numai CS Mioveni a evoluat aproape toată repriza secundă a primului meci din play-off cu un jucător mai puțin pe teren, după eliminarea lui Raul Costin, ci și Campionii FC Argeș, care a rămas fără Andrei Panait din minutul 48 al partidei cu Turis Oltul. Pe lângă Costin, Claudiu Niculescu nu-l poate utiliza nici pe Raul Hreniuc, accidentat.

”Adversarii au jucat în prima etapă la Turris şi, şi ei au jucat o repriză cu acel handicap, cu un jucător în minus. I-am văzut în acel meci şi pot spune că sunt o echipă periculoasă. Eu unul însă sunt încrezător în meciul de mâine. Au un portar în formă şi jucători buni, dar şi noi avem în lot jucători de valoare. Îmi cunosc foarte bine jucătorii, ştiu ce calităţi au şi de-asta am foarte-foarte-foarte mare încredere în ceea ce putem face la acest meci!

În primul meci al acestei etape, Turris a învins la UTA… surprinzător (scor 4-3)! Dar ăsta este fotbalul… Victoria lui Turris a dat puţin calculele peste cap şi acum lupta este pentru cele două locuri care promovează direct şi nu doar pentru al doilea. Apoi la Ploieşti a fost o nouă remiză (0-0 între Petrolul și Rapid), un meci încrâncenat, cu acele situaţii la penalty… Pe mine mă interesează însă doar de echipa mea, nu vreau să comentez de alţii. Am avut linişte în această săptămână, atmosfera a fost bună, băieţii sunt încrezători şi s-au pregătit foarte bine. Toţi suntem concentraţi doar la ce avem de făcut marţi seara!”, a mai spus Claudiu Niculescu înaintea jocului dintre Campionii FC Argeș și CS Mioveni.

  • În clasamentul play-off-ului Ligii 2, Argeșul ocupă locul 5, cu 20 de puncte, la fel ca Petrolul, iar CS Mioveni e pe locul 3, cu 21 de puncte, la egalitate cu Rapid, care are însă un meci în plus desfășurat. UTA (25 puncte) și Turris Oltul (24 puncte, cu un meci în plus) sunt primele clasate, pe locurile direct promovabile.
  • La fel ca Argeșul, care a remizat cu Turris Oltul (scor 0-0) în prima etapă a play-off-ului, în deplasare, și CS Mioveni a început turneul de promovare cu un egal, 0-0 pe teren propriu cu Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cum-ultimatum-primit-din-partea-conducerii-jucatorii-argesului-spera-la-victorie-cu-cs-mioveni-vasile-buhaescu-acum-e-randul-nostru-dupa-ce-in-sezonul-regulat-nu-am-reusit-sa-i-i-19139186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ionut-badea-a-remarcat-un-altfel-de-cs-mioveni-fata-de-sezonul-regulat-e-o-echipa-mult-mai-organizata-antrenorul-argesului-prefigureaza-derby-ul-local-interviu-19139092

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jucatorii-argesului-au-primit-ultimatum-dupa-egalul-cu-turris-oltul-inaintea-derby-ului-cu-cs-mioveni-treziti-va-cat-nu-e-prea-tarziu-este-ultima-voastra-sansa-ati-obtinut-pentru-voi-m-19137975

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primarului-mioveniului-scrisoare-deschisa-catre-frf-dupa-meciul-cu-rapid-rusine-arbitrajului-daca-cineva-nu-vrea-pe-cs-mioveni-sau-si-pe-fc-arges-in-liga-1-de-ce-nu-ni-se-spun-19138852

Marius ANGHEL 13 Jul. 2020, 22:07 Liga 2
Pe aceeași temă