CS Mioveni a jucat un amical cu Unirea Bascov, în lipsa meciului oficial cu Ripensia. Echipa lui Pelici n-a putut învinge adversarul din Liga 3

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Nov. 2020, 17:10 Liga 2
CS Mioveni a jucat un amical cu Unirea Bascov, în lipsa meciului oficial cu Ripensia. Echipa lui Pelici n-a putut învinge adversarul din Liga 3

CS Mioveni a desfășurat, marți, 17 noiembrie, un meci amical cu echipa din Liga 3 Unirea Bascov. Argeșenii antrenați de Alexandru Pelici nu au jucat în weekendul trecut, după ce la adversara pe care trebuia să o întâlnească, Ripensia, s-a descoperit un focar de COVID-19, aproape toți jucătorii și antrenorii fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Partida amicală dintre CS Mioveni și Unirea Bascov s-a desfășurat de la ora 11:00, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni, pe parcursul a trei reprize de câte 30 de minute. Rezultatul final a fost unul de egalitate, scor 2-2, după ce după prima repriză a fost 1-1, iar după a doua a fost 2-2.

Golurile Mioveniului au fost marcate de Bogdan Rusu (27) şi Sergiu Negruţ (48), acesta din urmă dintr-un penalty. Pentru Unirea au înscris Alin Călin (30) și Ionuț Teodorescu (46).

Unirea Bascov a jucat amical și cu Campionii FC Argeș

Unirea Bascov evoluase vinerea trecută într-un alt amical, pe terenul prim-divizionarei Campionii FC Argeș, în fața căreia a pierdut cu 2-3. Au marcat Cephas Malele, Cătălin Barbu și Ndiaye Mediop, respectiv Alin Călin și Ionuț Teodorescu.

CS Mioveni: Ius. Popescu – Oancea, Garutti, Al. Iacob, Mar – D. Toma, Sz. Veres – Işfan, Massaro, Coşereanu – Bg. Rusu. Au mai jucat: Sima – Trașcu, Gherghe, F. Constantin, Laur. Marinescu, Rădescu, Sg. Negruț, Velbrum, C-tin. Șerban.

Unirea Bascov: Mihăescu – Ciocîrlan, Linte, Dumitrache, Bălan – Drăgănoaea, Niță, M. Iordache – F. Iordache, Florescu, Călin
Rezerve: Gheorghe – Mohamed, Piscanu, Teodorescu, Iosivoiu, Dună, Marcu, Piscanu, Zamfirescu, Țucă

CS Mioveni va juca în etapa a 13-a a Ligii 2 sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, cu FK Csikszereda. Restanța cu Ripensia, din deplasare, a fost mutată pentru data de 2 decembrie, de la ora 14:00.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Nov. 2020, 17:10 Liga 2
Pe aceeași temă