Scenariu tras la indigo pentru CS Mioveni. A repetat meciul din etapa trecută la Miercurea Ciuc, dar victoria întârzie să vină. Cum a reacționat Constantin Schumacher

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 13:59 Liga 2
Scenariu tras la indigo pentru CS Mioveni. A repetat meciul din etapa trecută la Miercurea Ciuc, dar victoria întârzie să vină. Cum a reacționat Constantin Schumacher

CS Mioveni a obținut al doilea punct în play-off-ul Ligii 2. A făcut egal, scor 1-1, și cu FK Miercurea Ciuc, în deplasare, după ce același rezultat l-a înregistrat și cu Gloria Buzău, dar pe teren propriu, chiar runda trecută. În prima etapă, CS Mioveni a cedat în duelul cu Unirea Slobozia, din deplasare, scor 0-1.

A fost același scenariu ca în partida contra buzoienilor, CS Mioveni fiind condusă la pauză, dar revenind în repriza a doua și scoțând o remiză în confruntarea de la Miercurea Ciuc.

CS Mioveni, a doua remiză la rând: 1-1 cu FK Miercurea Ciuc

Ștefan Blănaru, atacantul Mioveniului, a marcat iar, dar de data aceasta în propria poartă, în minutele de prelungire ale primei părți, astfel că trupa lui Robert Ilyeș a intrat la cabine cu avantaj pe tabelă.

Oaspeți în partida de miercuri, elevii lui Constantin Schumacher au egalat în minutul 80, după reușita lui Alexandru Cristian Stan. La finalul jocului, la interviuri, antrenorul Mioveniului a declarat că, din punctul său de vedere, echipa lui merita cel puțin acest punct scos, pentru că a condus partea secundă, în care a și înscris.

  • CS Mioveni, contra FK Miercurea Ciuc: Fl. Croitoru – Trașcu, Ignat, R. Garutti, Șerbănică (cpt.) – A. Șerban (Căprescu 69′), Cărăruș, D. Toma (Mih. Costea 69′), Andr. Panait (Massaro 52′), Blănaru (Guțea 46′) – Al. Cr. Stan (Burnea 83′). Rezerve neutilizate: Val. Sima – Duțan, Gogor, Bolohan.

Constantin Schumacher, impresii după jocul de la Miercurea Ciuc

De altfel, după cum a spus Schumacher, cu mai multă atenție putea fi bifată și prima victorie în play-off-ul Ligii 2, care întârzie să vină pentru CS Mioveni.

Cred că a fost un meci bun făcut de ambele echipe, felicit și adversarii. Felicit echipa mea pentru atitudinea avută în acest meci. În prima repriză am primit gol, dar am reacționat bine. Sper ca în continuare să mergem pe un drum bun, pentru că muncim, se vede și cred că în repriza a doua am avut un plus și puteam să și câștigăm.

Dar, mergem înainte pentru că suntem toate echipele acolo, apropiate, vedem ce se va întâmpla în continuare.

(N.r. – Despre faptul că a protestat la adresa arbitrajului în timpul meciului) În timpul jocului e tensiune, dar îi felicit pentru cum au arbitrat. În timpul jocului este presiune, vedem ceva de pe bancă, dar cred că meciul a fost dus foarte bine”, a spus Constantin Schumacher la finalul partidei.

CS Mioveni rămâne ultima în play-off-ul Ligii 2

Trupa lui Constantin Schumacher continuă să fie ultima în play-off-ul Ligii 2, pe locul 6. Va încheia și această etapă pe ultima poziție, cu 35 de puncte. A început play-off-ul, așadar, în deplasare, contra Unirea Slobozia (scor 0-1), iar în etapa a 2-a a disputat primul duel acasă, contra Gloria Buzău (scor 1-1), pentru ca acum să remizeze în deplasarea cu FK Miercurea Ciuc (scor 1-1).

În următoarele runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

Reacțiile lui Robert Ilyeș și Constantin Schumacher de la finalul meciului FK Miercurea Ciuc – CS Mioveni, scor 1-1:

Foto: Bogdan Balaș / Sport Pictures
Video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-egalata-pe-final-de-cs-mioveni-19307238

https://liga2.prosport.ro/seria-1/majoritatea-jucatorilor-de-la-csm-resita-termina-contractele-in-vara-19305709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-corvinul-unirea-slobozia-1-0-19305827

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-intalneste-csc-selimbar-in-etapa-3-din-play-off-ul-ligii-2-19305822

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-3-a-a-play-off-ului-ligii-2-19305698

Andrei PASCU 11 Apr. 2024, 13:59 Liga 2
Pe aceeași temă