CS Comunal Șelimbăr putea fi pe locul 1 la finalul etapei, a ”făcut un joc foarte bun” la Buzău, potrivit lui Eugen Beza, și a terminat pe locul 9!

Marius ANGHEL 11 Oct. 2022, 23:33 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr putea fi pe locul 1 la finalul etapei, a ”făcut un joc foarte bun” la Buzău, potrivit lui Eugen Beza, și a terminat pe locul 9!

Adrian Mihalcea a lăudat determinarea jucătorilor echipei din Șelimbăr, iar Eugen Beza a fost mulțumit de modul în care au evoluat elevii săi în partida de la Buzău, apreciind că au făcut ”un joc foarte bun”.

Tabela de marcaj a stadionului din Crâng a arătat însă altceva la finalul partidei disputate marți seară între Gloria Buzău și CS Comunal Șelimbăr, în încheiarea etapei a 9-a a Ligii 2.

A fost 1-0 pentru buzoieni, iar rezultatul ”bate” modul în care s-a jucat pe teren.

Șelimbărul, joc bun la Buzău, fără greșeală, dar nu a luat niciun punct!

Sibienii au arătat poate mai multă motivație, au dominat poate mai mult jocul, însă cel care a marcat a fost ”gloriosul” Valentin Alexandru, în minutul 42, cu o lovitură de cap în mingea centrată peste apărare de Alexandru Boiciuc, iar Buzăul a câștigat cu 1-0.

Șelimbărul, în ciuda aprecierilor de la final ale celor doi antrenori, nu a avut nici măcar o ocazie mare de gol. În prima repriză, doar Ciocâlteu și Gele, ambii în același minut 32, au avut șuturi pe poartă la care Relu Stoian a intervenit, în timp ce în partea secundă Denis Rusu (56) nu i-a făcut mari probleme goalkeeperului cu o minge trimisă din circa 20 de metri. Dandea (77) a avut o încercare de ”foarfecă” din 10 metri, însă a luftat și Stoian a prins. Jucătorii echipei sibiene nu au pus pericol nici măcar în urma multiplelor centrări venite din lovituri de colț, în special pe final de partidă.

”Felicit echipa gazdă, cât și pe Adi, pentru debut (n.r. – pe Adrian Mihalcea, care a debutat ca antrenor la Gloria Buzău cu ocazia acestui meci), pentru că, exact cum spuneam la conferința anterioară jocului, e un antrenor bun, un antrenor care merită. Am venit, cum am declarat înainte, să ne batem. Cred că am făcut un joc foarte bun, am spus că o să chinuim echipa gazdă. Nu am avut nicio problemă din punct de vedere defensiv, decât neatenția… Ne-a surprins un pic centrarea lui Boiciuc, care știam că e jucător de picior stâng și coboară. Toată săptămâna am exersat centrările, dar ăsta e fotbalul. Acolo se fac diferențele, din momente, pentru că și noi am avut situații pe care le-am tratat, din păcate, un pic prea repeziți, am intrat un pic în criză de timp, sau de multe ori pasa era prea tare și nu am reușit să ne creăm și mai multe ocazii. Am dus jocul, am făcut un joc de posesie bun. Nu prea am ce să le reproșez băieților din punctul ăsta de vedere”, a concluzionat Eugen Beza la finalul jocului de la Buzău.

CS Comunal Șelimbăr în meciul cu Gloria Buzău: Silveanu – Arhirii, Dandea (cpt.), R. Crișan, Riza (Tătar 81′) – Cărăruș, Rob. Boboc (Mir. Manole 81′) – D. Ursu (Tud. Man 60′), Ciocâlteu, Oct. Ursu (Raicea 71′) – Gele (Cîrstean 71′). Rezerve neutilizate: Bumbar – Curtean, Monea, Natea.

CS Comunal Șelimbăr putea termina etapa pe locul 1, însă e abia pe locul 9

În urma acestui eșec, CS Comunal Șelimbăr a ratat șansa să revină cel puțin pentru o zi pe locul 1 în Liga 2, rămâne cu 15 puncte și se află pe locul 9, la egalitate cu CSM Slatina, dar sub ea din cauza golaverajului mai slab, 11-6 față de 13-6.

În etapa a 10-a, echipa sibiană joacă pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Unirea Slobozia (locul 3, 17 puncte).

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor
Rezultatele înregistrate în etapa a 9-a

Declarația lui Eugen Beza după Gloria Buzău – CS Comunal Șelimbăr 1-0:

Foto: CS Comunal Șelimbăr
Video: FC Buzău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/debut-cu-dreptul-pentru-adrian-mihalcea-la-gloria-buzau-insa-antrenorul-nu-si-a-menajat-jucatorii-dupa-victoria-cu-selimbar-am-fost-nervos-doar-cu-jumatati-de-masura-nu-o-sa-putem-sa-reali-19249101

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1700-in-incheierea-etapei-a-9-a-dupa-meci-am-putea-avea-un-nou-lider-in-liga-2-19249047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-9-sapte-meciuri-se-joaca-de-la-ora-1100-in-care-se-regasesc-si-trei-echipe-aflate-pe-pozitii-de-play-off-steaua-intalneste-poli-timisoara-la-mioveni-19248481

Marius ANGHEL 11 Oct. 2022, 23:33 Liga 2
Pe aceeași temă