Start pregătiri și la CS Afumați! Nou-promovata a avut primul antrenament și plănuiește să aducă jucători din prima ligă

Andrei PASCU 25 Jun. 2024, 18:51 Liga 2
Start pregătiri și la CS Afumați! Nou-promovata a avut primul antrenament și plănuiește să aducă jucători din prima ligă

Începutul acestei săptămâni a consemnat reunirea și la CS Afumați. Luni, 24 iunie, a decis nou-promovata să organizeze primul antrenament al verii pentru pregătirea sezonului următor de Liga 2, la fel ca FK Miercurea Ciuc și o altă nou-promovată, AFC Câmpulung Muscel.

Antrenorul Vasile Neagu a stabilit și locul cantonamentului, dar în acest timp încearcă să aducă și câteva întăriri la nivelul lotului.

CS Afumați a avut primul antrenament

Deja, CS Afumați a mutat pentru prima dată la nivelul achizițiilor, după promovarea în Liga 2. A reușit să îl convingă pe atacantul Andreas Chirițoiu să semneze. În vârstă de 20 de ani, fotbalistul născut în Brașov a jucat în stagiunea trecută tot în Liga 2, dar la Progresul Spartac, retrogradată în Liga 3.

Conform 100 Sport, CS Afumați discută în aceste zile cu mai multe formații din SuperLiga României, pentru împrumutul anumitor fotbaliști, cel mai probabil fiind vorba de tineri. Unul dintre cluburile care ar putea trimite tineri la formația din Liga 2 este SC Oțelul.

Deja sunt anumiți fotbaliști în probe la CS Afumați, iar la finalul acestei săptămâni ”principalul” Vasile Neagu va hotărî pe cine va păstra în lot și pe cine nu.

Referitor la cantonamentul de vară, CS Afumați îl va organiza la Curtea de Argeș, acolo unde a preferat să organizeze câteva stagii de pregătire și în trecut. Printre amicalele pe care le vor disputa ilfovenii se numără un test cu Unirea Slobozia, nou-promovată din Liga 2 în SuperLiga României în această vară.

CS Afumați s-a întors în Liga 2

CS Afumați a revenit în Liga 2, după ce a trecut de SC Popești Leordeni și CS Dinamo în barajul pentru promovarea din Liga 3, unde speră să reușească rezultate foarte bune, să facă față la un nivel bun în comparație cu formațiile care investesc serios de câteva sezoane la nivelul diviziei secunde.

Obiectivul nu va fi, așa cum este normal pentru o nou-promovată, menținerea în Liga 2, salvarea de la retrogradare, în stagiunea 2024/ 2025, ci calificarea în play-off.

Sper să fie un teren greu de câștigat la Afumați, așa cum am fost în cei doi ani petrecuți la Liga 2. Sper să avem și un obiectiv îndrăzneț, să nu vrem doar evitarea retrogradării.

Noi ne vom juca șansa și sunt sigur că vom avea puterea să prindem play-off-ul, nici nu vreau să discut despre altceva”, a declarat Vasile Neagu după ce a reușit să readucă CS Afumați în Liga 2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 25 Jun. 2024, 18:51 Liga 2
Pe aceeași temă