Criză la FC Botoșani

10 Nov. 2008, 17:02 Liga 2
Criză** la FC Botoșani

Leo Grozavu a precizat că jucătorilor nu li s-au achitat două prime, dar și o rată din contract. „Criza financiară de la nivel mondial a cuprins și cluburile de fotbal. Și la FC Botoșani se simte. O simțim și la nivelul rezultatelor, o simțim și la nivelul financiar. Sunt și alte probleme. Sigur, se resimte criza financiară și la FC Botoșani”, a spus Leo Grozavu.

Cât despre celelalte probleme financiare ale clubului, tehnicianul botoșănean a spus că echipa este afectată mai mult indirect, deoarece sunt unii furnizori care nu și-au primit banii la timp și care nu mai sunt la fel de promți ca până acum.

„La momentul acesta, noi nu avem de ce să ne plângem pentru că echipa nu din aceasta cauză nu a putut să se desfășoare. Sunt de achitat bani la anumiți furnizori și atunci când trebuie să achităm din nou la ei, mai avem probleme. Asta nu înseamnă că echipa nu are tot ce îi trebuie ca să câștige”, a precizat Leo Grozavu, care a mai adăugat: „Mai sunt rate din contracte de achitat. Prime nu mai sunt de achitat în afara de cea din Cupa României. Pentru campionat nu mai este nicio prima. E vorba doar de prima pentru meciurile cu Piatra Neamț și Buzău din Cupa României”.

articol scris de Răzvan SAUCIUC

10 Nov. 2008, 17:02 Liga 2
Pe aceeași temă