Cristian Chira a semnat o victorie dramatică pentru Unirea Dej la debutul în Liga 2. Gol la ultima fază: ”De când sunt aici, cred în acest spirit de a lupta până în ultimul moment”

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 21:13 Liga 2

Unirea Dej a reușit să ia cele trei puncte la primul meci în Liga 2 din acest sezon, cu nou-promovata CSM Alexandria, dar la ultima fază, în minutul 90+5. S-a impus cu 1-0, iar unicul gol al confruntării de la Dej a fost reușit de Cristian Chira.

Unirea Dej și-a trecut, astfel, în cont cele trei puncte și are încredere pentru următoarele dueluri din campionat.

Cristian Chira a adus victoria pentru Unirea Dej în partida cu CSM Alexandria

Cristian Chira, în vârstă de 21 de ani, născut chiar la Dej, omul partidei cu CSM Alexandria, s-a declarat încântat de debutul pe care l-a avut echipa sa, dar și cum a început din perspectivă personală sezonul. Speră să rămână la același nivel Unirea Dej, iar Dacian Nastai să găsească cea mai bună variantă de prim 11 și în etapele următoare.

Clujenii au o echipă tânără, iar victoria și succesul de la ultima fază cu nou-promovata speră să le dea încredere, după cum a afirmat Cristian Chira la finalul întâlnirii din weekendul trecut.

Este primul meu gol în acest sezon, sper să vină cât mai multe! Mă bucur că am reușit să deschid contul, a fost o victorie muncită. Mă bucur că am luat toate punctele la ultima fază, am crezut până în ultimul moment și mă bucur că s-a terminat cu bine.

De când sunt la Unirea, cred în acest spirit de a lupta până în ultimul moment. A fost un gol foarte frumos, o lovitură liberă bine bătută. Am apărut bine la prima bară, am deviat cu capul și mingea s-a dus în poartă.

Sper să fiu sănătos, să pot să mă bucur de cât mai multe minute pe teren și să îmi fac jocul cât mai bine”, a spus Cristian Chira pentru Unirea Dej.

Unirea Dej are următorul meci cu CSC Șelimbăr

Unicul gol al partidei dintre Unirea Dej și CSM Alexandria a venit în faza finală a jocului, în minutul 90+5, după o lovitură liberă. Adrian Pop a centrat în careu, iar Cristian Chira a înscris cu capul. În etapa a 2-a a Ligii 2, Unirea Dej va juca în deplasare, la Cisnădie, cu CSC Șelimbăr, echipă care a început sezonul cu un succes la Clinceni, acolo unde s-a mutat Metaloglobus (scor 1-0).

Cristian Chira speră la un rezultat bun și în duelul cu formația din județul Sibiu.

Era necesar să începem cu dreptul, să avem moral. Mulți dintre băieții care au venit sunt juniori și au nevoie de moral. Sper să mergem la Șelimbăr încrezători, să facem un meci bun și acolo.

Vom munci în continuare, mulți dintre băieți sunt proaspeți, mai avem de lucrat la relațiile de joc. Sper ca pe viitor să fie bine”, a mai spus Chira.

  • Unirea Dej în meciul cu CSM Alexandria: Cl. Chindriș – Zamfirescu (D. Pop 76′), Chira, Negrea, Șuteu (Roș 87′) – V. Stancovici (M. Geană 76′), Cătinean (cpt.), Ad. Pop – Blaj (Ciocan 46′), Golda (Fulga 46′), Piftor. Rezerve neutilizate: R. Pop – Burdeț, Aur. Ciuciulete, S. Pop.

Foto: Riti Jozsef / Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-steaua-pe-un-stadion-plin-19279385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-gloria-buzau-duel-intre-schumacher-si-prepelita-19279347

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cu-dan-alexa-dupa-ce-fc-brasov-a-pierdut-la-tas-procesul-cu-frf-si-a-fost-retrogradata-in-liga-3-19279345

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-cristea-si-inainte-modelu-au-reziliat-contractul-19279348

https://liga2.prosport.ro/seria-1/echipament-aniversar-pentru-jucatorii-de-la-cfc-arges-19279337

Andrei PASCU 08 Aug. 2023, 21:13 Liga 2
Pe aceeași temă