Cristi Șchiopu a intrat astăzi la cuțit

25 Aug. 2009, 15:28 Liga 2
Cristi Șchiopu a intrat astăzi la cuțit

 

Stoperul farist Cristi Șchiopu (35 ani) a fost operat în această dimineață, la București, în urma accidentării de la meciul din prima etapă a Ligii a II-a, de la Giurgiu, când a suferit o ruptură de tendon rotulian la genunchiul drept.

 

Cristi a fost examinat în capitală și în urmă cu o săptămână, dar, întrucât avea genunchiul umflat, medicii nu s-au putut pronunța dacă e nevoie și de operație. După șapte zile, ieri, fundașul a revenit la un nou control, cu genunchiul dezumflat, iar verdictul a fost: intervenție chirurgicală.

 

„Am tendonul rotulian rupt. Ligamentele nu sunt afectate. M-a consultat doctorul Dinu, cel care mă va și opera, mâine (n.n. – astăzi), în jurul orei 9. Am încredere în el, mi-a fost recomandat de Florin Lungu și am aflat că lucrează și cu celebrul chirurg belgian Marc Martens. Nu știu exact cât voi lipsi, cred că între 4 și 6 luni. Sper să trec peste acest moment greu și rămân încrezător că nu îmi voi încheia cariera. Dacă, însă, voi fi nevoit să-mi agăț ghetele în cui, aș accepta un post de antrenor în cadrul clubului”, a declarat Cristi, pentru „Cuget Liber”.

 

Sursa: cugetliber.ro

25 Aug. 2009, 15:28 Liga 2
Pe aceeași temă