Cristi Popovici, nemulțumit de arbitraj

29 Mar. 2009, 17:33 Liga 2
Cristi Popovici, nemulțumit de arbitraj

Deși partida dintre FC Botoșani și Dinamo II a fost arbitrată la centru de un băcăuan pe care îl cunoaște foarte bine, Cristi Popovici, consilierul sportiv al FC Botoșani s-a arătat nemulțumit de arbitraj. Acesta a spus că centralul întâlnirii a fost prea dur cu formația botoșeneană.

 

„Am fost nemulțumit în timpul jocului de foarte multe greșeli de arbitraj. Chiar dacă nu au fost flagrante și nu au influențat scorul, au fost multe faulturi ușor acordate pentru adversari, multe faulturi care nu ni s-au dat nouă. Cristi (n.r. Cristi Sava Găină) este un arbitru integru, își propune să prindă lotul primei ligi, dar nu s-a văzut că e băcăuan ca și mine sau s-a vazut. Mă gândesc și la faptul că Botoșaniul e în luptă directa cu Bacău. Mă gândesc la toate. Fiecare echipă își ia măsuri. Dacă eu, Apostol și Gireadă am plecat de la FCM Bacău nu înseamnă că nu se pot întâmpla și alte chestii. Eu chiar am avut o nemulțumire când am aflat că sunt arbitrat acasă de o brigada din Bacău”, a spus Cristi Popovici.

 

Cu toate acestea, oficialul botoșănean, își dorește să mai fie arbitrat de Cristi Sava Găină, dar numai în deplasare. „În deplasare mi-aș dori să mă arbitreze el. La cum arbitreaza Cristi îmi convine să mă arbitreze Cristi”, a mai precizat Popovici.

 

Accidentarea lui Kano nu este un gravă

Schimbat la pauză din cauza unei comoții suferite în prima repriză, fundașul central Ibrahim Kano va putea evolua în următoarea etapă la Roman. Cristi Popovici, consilierul sportiv al FC Botoșani a spus că a avut o discuție cu medicul echipei care i-a confirmat că nu este vorba de o accidentare foarte gravă. „Kano a dat cap în cap cu un adversar. Am aflat de la domnul doctor Bogdan Ursu că nu e o problemâ gravă care sa îl facă indisponibil pentru etapele urmatoare. La pauză avea o comoție și nu a mai putut să intre. Plângea la pauză că nu mai poate continua. Și-a dorit foarte mult. Important este ca Ciobanu a facut o partidă bună în locul lui”, a spus Cristi Popovici.

 

Fotbaliști nemulțumiți la FC Botoșani
 

 

Deși FC Botoșani a avut o evoluție foarte bună în prima parte a returului, totuși au apărut discuîii și nemulțumiri în vestiarul echipei. Este vorba de jucătorii care în primele patru etape nu au evoluat sau au bifat foarte puține minute, aceștia considerandu-se nedreptățiți de Cristi Popovici și Ștefan Apostol.

 

„Nu voi folosi sistemul rotației. Voi trimite în teren jucătorii care consider eu că pot aduce plus echipei. Sunt valoroși toți trei atacanții. Și Boghian pe care l-am folosit mai puțin o să marcheze goluri la Botoșani. E un subiect delicat pentru că au fost nemulțumiri din partea unora care au fost rezerve, din partea unora care nu prind lotul. Am spus de la început când am venit și am cunoscut băieții. Este un lot valoros, sensibil egal pe fiecare post ca valoare și ei trebuie să înțeleagă. Atunci când nu prinzi echipa, nu trebuie să faci pe supăratul. Cine o să procedeze de maniera asta, o sa aiba de suferit”, a spus Cristi Popovici, care a adăugat: „Nu dau nume. Sunt mai mulți jucători. Fiecare echipă, fiecare antrenor, și la Steaua și la Dinamo și la Real Madrid sunt nemulțumiri. Nu pot să-i bag pe toți 27 din lot în teren. Federația imi da voie doar la 11 plus trei schimbări. Ei trebuie să se pregătească și să mă determine să încep jocul cu ei sau eventual să prindă banca, cu toate că acesta nu trebuie sa fie un obiectiv pentru un jucător”.
 

 

Sursa: www.sport.botosani.ro

 

29 Mar. 2009, 17:33 Liga 2
Pe aceeași temă