FOTO | Corvinul și-a prezentat lotul de jucători, la Zilele Hunedoarei, în faţa a aproximativ 15 mii de oameni! ”Corbii” mai joacă două amicale înainte de debutul în Liga 2

Andrei PASCU, Călin MNERIE 24 Jul. 2023, 15:25 Liga 2

Corvinul Hunedoara și-a prezentat, duminică seară, 23 iulie 2023, după revenirea din cantonamentul efectuat în ultimele nouă zile la Curtea de Argeș, lotul de jucători pe care va miza în noul sezon de Liga 2 (2023-2024), primul pentru echipă după promovarea din Liga 3. Evenimentul a avut loc în centrul orașului Hunedoara, în Piața Regele Ferdinand I şi pe Pietonala Corvin.

  • La evenimentul în aer liber au participat un număr important de persoane, aproximativ 15.000, stafful tehnic şi administrativ ale Corvinului urcând pe scenă în a treia seară a ”Zilelor Hunedoarei 2023”.

Primarul Hunedoarei a promis construcția unei noi arene

Cu ocazia evenimentului de duminică seara, antrenorul Florin Maxim şi fostul preşedinte al clubului, Sorin Cimpoca, au primit din partea primarului municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, Diplome de Excelenţă, pentru performanţa reuşită la finele stagiunii precedente, Corvinul promovând în liga secundă după un parcurs fără înfrângere!

Primarul orașului de ”sub furnale” a luat cuvântul în fața audienței și, printre altele, a promis și construirea unui nou stadion.

”Am promis în anul Centenarului că vom fi iarăşi ce am fost şi chiar mai mult decât atât, am readus brand-ul acasă! În doi ani am construit o echipă care se află la startul ligii secunde şi, în curând, va începe procesul de demolare a vechiului stadion, pentru a face loc unei arene noi, moderne, demnă de imaginea Corvinului. Un club al comunităţii, al hunedorenilor, de aici şi de pretutindeni! Mulţumim tuturor pentru sprijin şi vă aşteptăm, în număr cât mai mare, sâmbătă, 5 august, pe arena „Michael Klein”, pentru duelul cu Ceahlăul Piatra Neamţ! Hai, Corvinul!”, a fost mesajul primarului municipiului Hunedoara.

Corvinul Hunedoara și-a prezentat jucătorii cu care va aborda sezonul de Liga 2. Fan shopul corviniștilor se deschide în luna august

Deși abia a promovat, Corvinul Hunedoara are planuri mari și vrea în play-off-ul întrecerii. Se bazează pe omogenitatea lotului, pe continuitatea la nivelul băncii tehnice și speră să fie surpriza plăcută a întrecerii care va debuta la 5 august.

Înainte de a urca pe scenă, corviniştii au interacţionat cu fanii la standul dedicat special evenimentului şi de unde suporterii şi-au putut achiziţiona materiale promoţionale cu însemnele clubului, s-au putut fotografia sau au schimbat câteva pase cu favoriţii lor.

Clubul hunedorean va deschide, la jumătatea lunii viitoare, un fanshop on-line cu peste 100 de produse, urmând ca în scurt timp să existe şi un magazin oficial în oraş.

Urmează amicalul cu Frontiera Curtici și ultima repetiție cu ACS Mediaș

Corvinul Hunedoara a disputat cinci jocuri amicale în această vară, întâlnind UTA (1-2), CSC Dumbrăvița (2-0), ACS Muscelul Câmpulung Elite (1-0), Campionii FC Argeș (4-1) și CS Mioveni (0-0).

Corvinul îşi continuă pregătirea pe plan local, iar miercuri se va deplasa pentru un amical în judeţul Arad, pe terenul celor de la Frontiera Curtici (ora 18:00). Gruparea de la granița cu Ungaria a jucat până în vara trecută în Liga a 3-a, iar în acest sezon a ocupat locul 5 în Liga 4-a Arad. La Curtici a jucat și a antrenat și Dinu Maghici, ”secundul” lui Maxim la Hunedoara. Testul a fost legat de Șerban Popescu, directorul Lagermax Curtici, fan înfocat al ”corbilor”.

Apoi, sâmbătă, de la ora 11:00, pe arena ”Michael Klein”, Corvinul dispută ultimul meci de verificare dinaintea startului de sezon împotriva celor de la ACS Mediaş. Formația sibiană e nou promovată în Liga a 3-a, iar Alexandru Curtean, proaspăt retras din activitatea fotbalistică chiar de la Corvinul, e noul director sportiv al clubului.

Corvinul Hunedoara, duel cu CSM Ceahlăul în prima etapă de Liga 2

În noul sezon de Liga 2, Corvinul Hunedoara va începe acasă, cu CSM Ceahlăul, iar ulterior, până în runda a 5-a, le va mai întâlni pe CSC Dumbrăvița, deplasare, FK Miercurea Ciuc, acasă, FC Brașov/Progresul Spartac, deplasare, și Concordia Chiajna, acasă.

Întreg programul Corvinului îl poți vedea AICI.

Lotul de jucători al echipei Corvinul Hunedoara:

portari: Cristian Blaga, Ştefan Lefter, Darius Roman
jucători de câmp: Flavius Iacob, Sebastian Lupușor, Elton da Silva, Viore Lică, Ionuţ Pop, Adrian Nicolae, Mihai Velisar, Antoniu Manolache, Alexandru Neacșa, Antonio Bradu, Marius Chindriș, Ilja Antonov, Denis Hrezdac, Nicolae Pîrvulescu, Sebastian Ion, Timotei Mitran, Rafael Pocioian, Alexandru Predică, Marius Lupu, Marius Coman, Andrei Hergheligiu.

Preşedinte: Dan Colesniuc
Director adjunct:
Anton Heleşteanu
Antrenor principal:
Florin Maxim
Antrenor secund: Dinu Maghici
Antrenor cu portarii: Cristian Eugen Preda
Preparator fizic: Cătălin Ojiga
Maseuri: Ovidiu Marin, Iko Wattanabe
Medic: Vasile Chiriac

Foto: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-1-al-cupei-romaniei-sezon-2023-2024-partidele-au-loc-la-inceputul-lunii-august-19277922

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-ceahlaul-mai-pregateste-doua-achizitii-in-aceasta-vara-19277914

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-concluzii-dupa-csm-slatina-campionii-fc-arges-19277904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/andrei-prepelita-a-prefatat-tintarul-pe-care-il-are-gloria-buzau-19277900

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-victorie-la-limita-in-testul-cu-afc-odorheiu-secuiesc-dan-alexa-suntem-putin-in-urma-dar-macar-sa-luam-licenta-si-sa-putem-juca-in-liga-2-19277850

Andrei PASCU, Călin MNERIE 24 Jul. 2023, 15:25 Liga 2
Pe aceeași temă