CSC Șelimbăr și CSC Dumbrăvița, derby de clasament în Liga 2! Cosmin Stan: ”Probabil nimeni nu credea că echipa mea va ajunge în situația de a juca pentru locul 2.” Ce îl nemulțumește

Anda DELIU 26 Oct. 2023, 17:09 Liga 2
CSC Șelimbăr și CSC Dumbrăvița, derby de clasament în Liga 2! Cosmin Stan: ”Probabil nimeni nu credea că echipa mea va ajunge în situația de a juca pentru locul 2.” Ce îl nemulțumește

Sâmbătă dimineața e derby între locurile 2 și 3 din Liga 2, între CSC Șelimbăr și CSC Dumbrăvița! Desigur, pentru ambele echipe din comunele bogate ale județelor Sibiu, respectiv Timiș, faptul că au ajuns atât de sus în eșalonul secund e un motiv de mândrie.

Chiar și așa, Cosmin Stan (foto), antrenorul echipei din Dumbrăvița, spune că e nemulțumit de cum s-au antrenat jucătorii săi în ultima perioadă!

Cosmin Stan spune că mizează pe un joc ofensiv împotriva echipei cu a doua apărare din acest sezon de Liga 2

Despre abordarea partidei care va avea loc la Cisnădie, casa din acest sezon a Șelimbărului, echipă dintr-o comună bogată de lângă Sibiu, dar fără un stadion propriu, fiindcă stă de ani de zile la mila banilor de la Guvern pentru o amărâtă de bază sportivă, Cosmin Stan spune că va fi una ofensivă, în fața unui adversar ce se apără bine.

”Chiar e foarte plăcut! Probabil nu credea nimeni că, după 10 etape, Dumbrăvița va ajunge în situația de a juca pentru locul 2. Dar aceasta e realitatea, în cazul în care vom reuși să câștigăm sâmbătă la Cisnădie, avem șanse mari să trecem pe locul 2. Noi vom juca clar pe atac. Ne-au ieșit destul de bine lucrurile în noul sistem de joc, pe care îl vom utiliza în continuare. Ei au primit doar patru goluri până în momentul de față, dar vom încerca să le dăm gol. Ar fi o performanță foarte bună pentru noi să marcăm împotriva unei echipe cu o defensivă atât de bună”, spune Cosmin Stan.

  • CSC Șelimbăr are doar patru goluri primite în acest sezon, doar în trei partide din cele zece jucate încasând gol (3-2 cu Steaua, 2-1 cu Gloria Buzău și 0-1 cu Unirea Slobozia). În schimb, a înscris de 10 ori, puțin. În patru din ultimele cinci meciuri nu a marcat.
  • CSC Dumbrăvița are o apărare de mijlocul clasamentului, cu 10 goluri primite în zece meciuri, doar în patru portarul nescoțând mingea din plasă. La capitolul goluri marcate, timișenii au 16 goluri date, având al treilea cel mai bun atac, după Steaua (19 goluri) și Concordia (17 goluri) și fiind la egalitate cu Gloria Buzău. În două meciuri nu a reușit să marcheze în acest sezon de Liga 2.

Amintire frumoasă pentru CSC Dumbrăvița de la precedentul joc cu CSC Șelimbăr

Cele două echipe s-au mai întâlnit doar în sezonul trecut de Liga 2, iar alb-verzii au o amintire plăcută.

”Acel 4-3 de la Baia Mare și 3-0 de la Râmnicu Vâlcea, cu Șelimbăr, cred că au fost cele mai frumoase victorii reușite de noi în deplasare. Ne vor rămâne mult timp în inimă cele două partide. E clar că nu vom uita acel meci cu Șelimbăr de la Râmnicu Vâlcea. Sper să ne aducem aminte cu mare plăcere și de meciul de sâmbătă, de la Cisnădie”, a mai spus Stan, citat de site-ul clubului la care antrenează.

Au înscris atunci Petre Simon (17 și 63) și Alexandru Martinov (90).

Stan, nemulțumit de antrenamente

Deocamdată, sunt indisponibili Zaluschi și Lalic, care au fost accidentați. Principalul bănățean e nemulțumit de cum s-a antrenat echipa, spre deosebire de alte săptămâni.

”Dacă totul decurge bine, el va face astăzi primul antrenament cu echipa, pentru că până acum s-a pregătit doar separat. La fel și Lalic, care e așteptat și el să revină la pregătiri cu restul lotului, după o perioadă în care s-a antrenat separate”, a mai spus Stan înaintea jocului cu CSC Șelimbăr.

Cu 21 de puncte, CSC Șelimbăr e pe locul 2 în Liga 2. CSC Dumbrăvița are 18 și este pe 3, la egalitate cu Gloria Buzău și Corvinul Hunedoara, care au golaveraje mai slabe. Meciul de la Cisnădie are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 11-a a Ligii 2.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-ceahlaul-deschide-etapa-a-11-a-a-ligii-2-19290072

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-a-trecut-peste-scandalul-cu-pariurile-din-vara-19290078

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-cabuz-dupa-ce-chindia-a-primit-inapoi-punctele-scazute-19290044

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-arbitru-prim-divizionar-si-presedinte-cja-sibiu-in-stafful-csc-selimbar-dupa-despartirea-clubului-de-ioan-luca-am-fost-surprins-de-propunere-si-am-acceptat-19289890

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-lovitura-financiara-din-sponsorizari-19290082

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-gentea-voia-ca-nicolae-dobrin-sa-fie-parte-din-cfc-arges-19290073

Anda DELIU 26 Oct. 2023, 17:09 Liga 2
Pe aceeași temă