Dumbrăvițenii, emoționați înainte de prima deplasare la care au galerie alături. Absențe importante pentru timișeni înaintea jocului cu Unirea Dej

Anda DELIU 05 Oct. 2023, 18:39 Liga 2
Dumbrăvițenii, emoționați înainte de prima deplasare la care au galerie alături. Absențe importante pentru timișeni înaintea jocului cu Unirea Dej

CSC Dumbrăvița va juca sâmbăta aceasta în deplasare la Dej, în etapa a 9-a a Ligii 2.

Cosmin Stan încă vorbește de ”trauma” de la Târgoviște, unde s-a pierdut cu scorul de 0-4 în urmă cu două etape, dar are speranțe că echipa sa va face un meci bun contra Unirii, deși îi lipsesc doi titulari, pentru că un grup de suporteri îi va însoți.

”Trauma” de sub turnul Chindiei

Înainte de meciul de la Dej, Cosmin Stan a vorbit mai multe despre meciurile trecute, înfrângerea cu 0-4 cu Chindia și egalul 1-1 de acasă cu Metaloglobus. Antrenorul timișenilor are aceste tendințe de a tot reveni, parcă cu regrete la jocuri trecute, mai ales că clubul nu a mai avut posibilitatea de a organiza în ultima vreme conferințe de presă.

”Nu putem spune că a fost o atmosferă ce nu a fost propice fotbalului. Era normal ca băieții să fie supărați după meciul de la Târgoviște, ținând cont de proporțiile scorului și de modul în care am arătat. Ca să înțeleagă toată lumea, în prima repriză la Târgoviște am fost în control, am jucat foarte bine, am continuat seria de jocuri bune pe care le-am avut înainte de această deplasare. Am ratat câteva ocazii mari, am luat două goluri pe finalul reprizei, iar după pauză am căzut din toate punctele de vedere. Sigur că, după o perioadă bună, o repriză slabă te poate duce în jos și așa a fost săptămâna trecută. Dar nu trebuie să dramatizăm. Într-adevăr, dacă pierzi patru-cinci meciuri consecutive, situația poate fi de așa natură, dar în niciun caz după o singură repriză slabă. Așa e, săptămâna trecută băieții au fost apăsați, am fost și eu destul de dur cu ei, s-a resimțit acest lucru și în meciul cu Metaloglobus. La urma urmei, am scos maximum din acel meci, cred că Metaloglobus a făcut unul dintre cele mai bune jocuri ale lor din acest sezon, pentru că i-am urmărit și am văzut multe partide pe care le-au disputat. Cred că punctul acesta a fost pentru noi ca o victorie, pentru că am văzut în această săptămână un tonus foarte bun, i-am văzut foarte atenți, foarte concentrați, exact cum erau înaintea meciului de la Târgoviște. Deci o schimbare în bine, care se vede cu ochiul liber”, a povestit Stan.

Cosmin Stan: ”La prima verde, Dejul are probleme”

Dumbrăvițenii nu vor putea conta pe doi fotbaliști de bază la ei. Martinov e foarte răcit, iar Paulevici (foto jos) a avut o infecție la stomac.

”Nici Metaloglobus nu traversa o perioadă prea bună și a făcut un meci foarte bun contra noastră. E un campionat echilibrat, nicio echipă nu s-a remarcat ca fiind mult mai bună decât alta, chiar și o echipă de la coada clasamentului poate să câștige și cu echipele din față. Diferențele de puncte nu sunt foarte mari, iar rezultatele de la o etapă la alta variază foarte mult, sunt surprinzătoare. La prima vedere, Dejul are probleme, deși au făcut un meci foarte bun la Piatra Neamț, s-au apărat exact, iar după primirea golului au avut niște ocazii foarte mari. Meritau să egaleze pe final, ținând cont de aceste ocazii. Nu au arătat ca o echipă care nu se regăsește. E adevărat, dacă ne uităm la ce au reușit sezonul trecut și la cum merg acum, e o diferență. Dar, repet, se poate întâlmpla orice în acest campionat”, a mai spus Stan.

Meciul de fotbal dintre CSC Dumbravita si CS Tunari din etapa a VI-a a Ligii a II-a, disputat pe stadionul Emilian Pavel din Ghiroda, sambata, 16 septembrie 2023. LECZKI JOZSI / MEDIAFAX FOTO

Suporterii pleacă cu noaptea în cap spre Dej

Suporterii Dumbrăviței fac deplasarea pentru acest joc de la Dej și vor pleca înainte de 5 dimineața, pentru a fi alături de echipă.

O motivație în plus pentru alb-verzi la jocul cu Unirea Dej. ”Cred că e primul meci de campionat în care se face o deplasare a suporterilor organizată. A mai fost doar în meciul de Cupă cu UTA. Fiind prima dată, sper să fie cu noroc și să-i mulțumim pe suporteri. Mi-aș dori să se întoarcă și ei fericiți de la Dej”, a mai punctat Stan.

Înainte de debutul etapei a 9-a, CSC Dumbrăvița, cu 12 puncte, ocupă locul 7 în campionat. Unirea Dej este pe locul 18, cu 7 puncte. Meciul de la Dej are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-merge-debuteaza-in-preliminariile-euro-2024-19287637

https://liga2.prosport.ro/special/harta-puterii-in-fotbalul-romanesc-de-astazi-vezi-unde-e-judetul-tau-in-topul-national-2023-dupa-examenul-de-capacitate-fotbalistica-ce-surprize-uriase-sunt-raportat-la-populatie-si-puterea-economic-19287561

https://liga2.prosport.ro/program-tv/etapa-a-9-a-a-ligii-2-incepe-de-joi-se-termina-luni-si-va-avea-patru-partide-televizate-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-are-loc-duminica-19287557

Anda DELIU 05 Oct. 2023, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă