Cosmin Petruescu, înainte de meciul Ripensiei cu ”U” Cluj: ”O victorie de care avem mare nevoie, pentru a putea ține pasul cu cei de la Recea.” Antrenorul a vorbit din nou despre Slatina

Anda DELIU 16 Apr. 2021, 13:04 Liga 2
Cosmin Petruescu, înainte de meciul Ripensiei cu ”U” Cluj: ”O victorie de care avem mare nevoie, pentru a putea ține pasul cu cei de la Recea.” Antrenorul a vorbit din nou despre Slatina

Ripensia va primi, duminică dimineață, vizita celor de la ”U” Cluj, în runda a patra din Grupa A de play-out a Ligii 2. Timișorenii au rămas pe loc de baraj și ar dori să scape de această poziție, dar, pentru acest lucru, nu trebuie să piardă cu formația lui Costel Enache, tocmai împiedicată de deja retrogradata Pandurii.

Ca de obicei, de vreo lună încoarce, Cosmin Petruescu a pomenit din nou despre Slatina. De data aceasta, despre regretul punctelor pierdute cu o formație pe care o laudă de câteva săptămâni, deși este ca și retrogradată în Liga 3.

”E o partidă importantă, în primul rând pentru noi. Venim după un rezultat de egalitate de la Slatina, după o partidă de la care aveam mari așteptări și ne-am propus să obținem toate cele trei puncte. N-a fost să fie. Vom vedea la sfârșitul campionatului, când se trage linie, dacă la Slatina am câștigat un punct sau am pierdut două. În orice caz, Clujul rămâne o echipă foarte bună din Liga 2. În ciuda rezultatelor foarte bune pe care le-am avut în unele momente, rămâne o echipă formată din jucători cu o calitate tehnică indiscutabilă. O echipă matură. Acum nu știu ce și-au propus ei pentru acest play-out. În orice caz, pentru noi e foarte important să ne concentrăm asupra a ceea ce avem noi de făcut în partida de duminică, una din care ne dorim foarte mult să ne adjudecăm toate cele trei puncte”, a declarat Cosmin Petruescu înaintea meciului cu ”U” Cluj.

Mai puțini accidentați la Ripensia

Petruescu spune că doar Darius Țieranu mai este accidentat. ”În afară de Țieranu, am mai recuperat din jucătorii acccidentați. Din punct de vedere fizic ne simțim destul de bine, ne-am recuperat după partida de la Slatina. Asta și pe un fond emoțional, pentru că ne dorim foarte mult o victorie în partida de duminică. O victorie de care avem nevoie, pentru a putea ține pasul cu cei de la Recea”, a mai precizat antrenorul Ripensiei.

Etapa a 4-a a play-out-ului începe sâmbătă, de la ora 11:00, când în Grupa A au loc meciurile Farul – Recea și Metaloglobus – Slatina. Ripensia o întâlnește pe ”U” Cluj duminică, de la ora 11:00, pe stadionul Electrica din Timișoara.

În clasamentul Grupei A a play-out-ului, după primele trei etape, Ripensia are 27 de puncte și e pe locul 5, de baraj de menținere, cu un avans de opt puncte față de mult lăudata Slatina de către Petruescu și la două puncte sub Fotbal Comuna Recea. ”U” Cluj e lider, cu 33 de puncte, dar la egalitate cu Metaloglobus și Farul, care au golaveraj inferior față de ardeleni.

Foto: Sebastian Tătaru / Mediafax Foto

Anda DELIU 16 Apr. 2021, 13:04 Liga 2
Pe aceeași temă