Control antidoping la finalul meciului FC Brașov – Poli Iași. Șase jucători au fost testați

Adi MARICA 14 Nov. 2022, 09:35 Liga 2
Control antidoping la finalul meciului FC Brașov - Poli Iași. Șase jucători au fost testați

FC Brașov și Poli Iași au terminat la egalitate, scor 2-2, meciul disputat sâmbătă în cadrul etapei a 14-a din Liga a 2-a.

Pentru câţiva jucători ai celor două echipe, ziua nu s-a terminat după fluierul de final al centralului Vladimir Nagy. La finalul meciului de la Brașov, trei jucători de la fiecare echipă au fost supuși controlului antidoping.

Burlacu, Oltean și Angelov, testați de la FC Brașov de ANAD

Ofițerii Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD) i-au testat, de la FC Brașov pe Marius Burlacu (37 de ani), Tudor Oltean (19 de ani) și Milcho Angelov (27 de ani).

Cei trei jucători au fost titulari și doar Angelov a fost integralist. Burlacu a fost înlocuit în minutul 89 al meciului cu Tudor Saim, iar Tudor Oltean a fost schimbat în minutul 80 cu Mitrov.

Doar un titular de la Poli Iași a fost testat: Plămadă

În schimb, de la Poli Iași au dat probe Florin Plămadă (30 de ani), Francisc Cristea (21 de ani) și Enrichi Finica (20 de ani).

Plămadă, căpitanul lui Poli Iași, a fost integralist, iar Cristea și Finica au fost rezerve neutilizate.

În urma rezultatului meciului desfășurat sâmbătă, dar și altor opt partide din cele zece ale etapei a 14-a, FC Brașov ocupă locul 10 în clasament, cu 20 de puncte, iar Poli Iași se află pe poziția a 4-a, cu 25 de puncte.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

Adi MARICA 14 Nov. 2022, 09:35 Liga 2
Pe aceeași temă