Constantin Ferariu a semnat cu Ceahlăul

12 Dec. 2008, 12:52 Liga 2
Constantin Ferariu a semnat cu Ceahlăul

Dorind să își acopere toate posturile, oficialii Ceahlăului Piatra Neamț au perfectat primul transfer din pauza competițională. Constantin Ferariu, a semnat cu gruparea nemțeană și i se va alătura lotului odată cu reunirea acestuia, pe 5 ianuarie.

Acesta vine din liga a IIIa, de la Laminorul Roman, unde a fost un component de bază al echipei romașcane, bifând 1530 de minute în acest sezon. Tânărul de 22 de ani se dorește a fi un concurent pentru actualii fundași centrali ai ceahlăului, Andrei Vițelaru și Alexandru Forminte.

“Este un jucător care este al Ceahlăului pentru următorii patru sau cinci ani. L-am văzut în dese rînduri și ne-a plăcut ca fundaș central. Are calităti, este puternic, are talie și un joc aerian foarte bun și va fi un concurent serios pentru postul de fundaș central pentru Forminte si Vitelaru“, a declarat Viorel Măstăcăneanu, președintele Consiliului de Administrație al FC Ceahlăul.

„Constantin Ferariu este un jucător cu fortă, detentă și viteză, are atitudine bună în teren la fiecare meci și evoluează mereu cu determinare. Mă bucură transferul său la Ceahlăul pentru că am încredere că se va integra repede în lotul acestei formații“, a spus Costel Enache, actualul antrenor al romașcanilor, despre fostul său elev.

12 Dec. 2008, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă