Consiliul Local și cel Județean își dau mâna pentru a ajuta Rapidul

23 Aug. 2012, 13:17 Liga 2
Consiliul Local și cel Județean** își dau mâna pentru a ajuta Rapidul

Primarul Ion Lungu a dezvăluit ieri într-o conferință de presă că noua conducere a Consiliului Județean este dispusă să se implice mai hotărât în sprijinirea activității fotbalistice sucevene.

„Am fost invitat recent la sediul Consiliului Județean de către președintele Cătălin Nechifor, în încercarea de a găsi soluții de finanțare pentru echipa de fotbal Rapid Suceava, proaspăt promovată în eșalonul secund al fotbalului românesc. Salut această inițiativă a lui Cătălin Nechifor, pentru că, se știe, în ultimii opt ani activitatea fotbalistică și sportivă în general a susținută doar de Consiliul Local. Este o idee binevenită, mai ales că această echipă nu este doar a municipalității sucevene, ci se dorește să devină un brand al județului”, a declarat Ion Lungu.

Întrucât Consiliul Județean nu are alocat pentru anul în curs nici o sumă de bani destinată activității fotbalistice, urmează ca activitatea grupării Rapid să fie susținută în sezonul de toamnă doar de către Primărie, urmând ca din retur să vină alături de echipă și Consiliul Județean.

„Noi vom încerca să sprijinim în perioada următoare clubul Rapid cu o finanțare pentru grupele de copii și juniori ale clubului, știut fiind că existența lor este obligatorie pentru echipele angrenate în Liga a II-a. Deoarece unde-s doi puterea crește, îmi doresc ca împreună cu Consiliul Județean să putem asigura începând de la anul o finanțare consistentă pentru o formație participantă în Liga a II-a”, a precizat edilul Sucevei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

23 Aug. 2012, 13:17 Liga 2
Pe aceeași temă