Condamnați să câștige cu Farul Constanța

14 Sep. 2011, 16:08 Liga 2
Condamnați să câștige cu Farul Constanța

Oficialii clubului FC Botoșani nu concep un pas greșit în partida de duminică contra formației Farul Constanța. Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani se gândește deja la meciul din capitală cu Dinamo II și este îngrijorat deoarece echipa are evoluții modeste în deplasare.

„Va fi un joc greu. Farul Constanța este o echipă cu jucători experimentați și sunt sigur că nu vor bate drumul degeaba până la Botoșani. Sperăm ca noi să fim cei care vom acumula cele trei puncte necesare. De asemenea, important este cum vom aborda și viitorul meci în deplasare la Dinamo II. Am avut evoluții modeste în cele două jocuri afară. Și jucătorii sunt conștiență că trebuie să vină cu puncte de afară”, a spus Cornel Șfaițer.

Cornel Șfaițer: „Într-adevăr avem o problemă în zona ofensivă”

Venirea celor doi brazilieni și a senegalezului Diouf El Hadji va rezolva problema din atacul echipei FC Botoșani. Asta susține președintele grupării locale care a fost la antrenamentul de astăzi pentru a-i urmări pe cei trei jucători.

„Am fost la antrenament. Eram curios să văd evoluția celor trei jucători noi. Se vede că au calitate și sper să ne ajute și să rezolvăm problema în atac. Într-adevăr avem o problemă în zona ofensivă. Am avut și ghinion deoarece Matei și Homneac s-au accidentat. Între timp au revenit și cei doi și va fi concurență”
, a declarat Cornel Șfaițer.

De Souza și Diouf El Hadji ar putea debuta cu Farul

Conducerea clubului FC Botoșani vrea să îi legitimeze pe brazilianul Junior De Souza și senegalezul Diouf El Hadji până vineri astfel încât cei doi să aibă drept de joc în partida cu Farul Constanța. Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani spune că cei doi jucători plus brazilianul Lopez Perreira De Souza au semnat pe câte doi ani cu gruparea roș-alb-albastră.

„Sper să îi avem la dispoziție pentru meciul de duminică pe Diouf și De Souza. Așteptăm să primim cartea verde atât de la federația din Ungaria unde a jucat Diouf ultima dată cât și de la federația braziliană. Noi îi considerăm doi jucători importanți. Sperăm să se acomodeze cât mai repede. Am încredere deoarece ei au jucat la un nivel ridicat și ne pot ajuta”, a spus Șfaițer care a adăugat: „Nu au fost costuri prea mari în ceea ce privește transferurile. Sunt jucătorii noștri pentru doi ani. La Souza avem și o coproprietate. Sper să ne ajute în acest sezon și de ce nu să facă pasul mai departe. Au fost sume modice deoarece nou nu avem sume consistente pentru transferuri în sezonul acesta”.

Sursa: btonline.ro

Foto: Ionuț Tabultoc

14 Sep. 2011, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă