Concordia Chiajna a reacționat în urma celor întâmplate la Târgu Jiu. Cristian Tănase: ”Îmi prezint scuzele față de Viitorul Pandurii, a fost gazdă excepțională”. Precizările conducătorului

Andrei PASCU 08 Oct. 2023, 17:42 Liga 2
Concordia Chiajna a reacționat în urma celor întâmplate la Târgu Jiu. Cristian Tănase: ”Îmi prezint scuzele față de Viitorul Pandurii, a fost gazdă excepțională”. Precizările conducătorului

Concordia Chiajna a reacționat în urma imaginilor apărute după meciul cu Viitorul Pandurii, când a lăsat vestiarul în care a fost găzduită murdar și necurățat. Și-a prezentat scuzele în numele clubului președintele Cristian Tănase, care a declarat că nu e normal ce s-a întâmplat, iar gazdele de la Târgu Jiu au fost primitoare.

În dialogul cu reporterul Liga2.ro, conducătorul ilfovenilor a vorbit despre mai multe subiecte, printre care disputa dintre echipă și Adrian Popa, dar a răspuns și celor relatate de la Târgu Jiu.

Concordia Chiajna, reacție în urma celor întâmplate la Târgu Jiu, cu Viitorul Pandurii

Pe lângă scuzele prezentate față de modul în care a fost lăsat vestiarul de echipa pe care o reprezintă, Cristian Tănase a dorit să evidențieze și faptul că, pe întreaga durată a partidei, o persoană de la lojă, îmbrăcată în ținuta gazdelor, a înjurat tot timpul, atât pe arbitrul central Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti), cât și pe cei de la Concordia Chiajna.

Îmi prezint scuzele față de cei de la Viitorul Pandurii! Dacă am deranjat prin modul în care am lăsat vestiarul, îmi prezint scuzele față de cei de acolo. Au fost niște gazde excepționale, iar noi le vom întoarce favorul când vor veni la noi.

Noi nu suntem ca japonezii, nici măcar nu semănăm. Nu trebuie să vedem așa lucrurile. Ar trebui ca toți să facem lucrurile bine, nu să stăm să analizăm în stânga și în dreapta. Nu cred că se duce cineva la vestiare după meciurile din Liga Campionilor, să vadă ce e pe acolo. Dar asta este.

În același timp, îl iert pe domnul de la lojă care era îmbrăcat în echipamentul Viitorului Pandurii și a înjurat tot meciul. A înjurat și arbitrul, ne-a înjurat și pe noi. Nu știu ce avea. A fost nemulțumit de arbitraj, dar arbitrajul a fost unul bun. Arbitrul a condus corect partida, nu ne-a avantajat pe noi, până la urmă Viitorul Pandurii a primit penalti pe final”, a spus Cristian Tănase pentru Liga2.ro.

Cristian Tănase a promis că va rezolva problema cu Adrian Popa: ”Totul trebuia ținut la nivel intern”

În privința problemei cu Adrian Popa, căruia Cristian Tănase nici nu a dorit să îi pronunțe numele în timpul dialogului cu reporterul Liga2.ro, a precizat că va rezolva situația și că a greșit când a ieșit public să discute despre acest subiect, că a reacționat la cald.

Nu dorea ca întregul subiect să ajungă să fie un cancan în spațiul public.

Referitor la știrea cu un jucător de la noi cu care avem anumite neînțelegeri, o să fac tot posibilul ca această problemă să fie rezolvată, totul trebuie rezolvat intern, ține de bucătăria internă a unul club. Nu trebuia să vorbesc în presă de ce s-a întâmplat, am reacționat și la cald.

Dar, presa vrea și cancan, e interesată parcă mai mult de lucruri de genul acesta decât de fotbal. Anumiți oameni de presă. Am văzut că ați scris despre respectivul subiect că e circ la Chiajna… asta oferă o anumită parte din presă, pâine și circ, după cum e acea vorbă.

Mulți critică și echipa națională când nu sunt rezultate, în loc să susțină echipa națională. Dar asta este. Noi vom rezolva situația cu jucătorul, doar noi știm cum stau lucrurile cu adevărat”, a mai spus conducătorul.

Cum îi ajută jucătorii cu experiență pe jucătorii tineri de la Concordia Chiajna? Cristian Tănase: ”M-am referit doar la partea sportivă”

Cristian Tănase a dorit să explice și o declarație făcută acum ceva timp, anume că jucătorii tineri sunt ajutați de fotbaliștii cu experiență să se dezvolte. Remarca, readusă în actualitate în articolul în care au fost prezentate imaginile cu felul în care arăta vestiarul stadionului de la Târgu Jiu în urma meciului de sâmbătă, a fost comentată de oficialul Chiajnei.

A precizat că jucătorii cu experiență nu au în atribuții și educarea lor sau să le predea astfel de lecții celor tineri, ci clubul și părinții trebuie să o facă.

Ați scris și despre faptul că am precizat că jucătorii tineri au ce învăța de la jucătorii cu experiență. Au ce învăța, dar nu mă refeream la nivelul de educație, mă refeream strict la partea fotbalistică.

De formarea tinerilor, la nivel de educație, trebuie să ne ocupăm noi, clubul, și părinții lor”, a mai spus Cristian Tănase.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/erik-lincar-concluzii-dupa-viitorul-pandurii-concordia-2-2-19288157

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marius-oprea-antrenor-la-afumati-a-murit-19288085

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-condus-si-a-egalat-concordia-chiajna-19288077

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-dezastru-in-vestiar-dupa-partida-cu-viitorul-pandurii-19288053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-contra-cs-mioveni-1-2-in-etapa-9-de-liga-2-19288042

Andrei PASCU 08 Oct. 2023, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă