Concordia Chiajna mai face o afacere care-i poate băga în conturi o sumă importantă. Portarul Thomas Chesneau va fi împrumutat în Liga 1

Andrei PASCU 18 Jan. 2022, 18:28 Liga 2
Concordia Chiajna mai face o afacere care-i poate băga în conturi o sumă importantă. Portarul Thomas Chesneau va fi împrumutat în Liga 1

Concordia Chiajna mai pune la cale o afacere cu o echipă din Liga 1, de pe urma căreia ar putea încasa în jurul a câteva sute de mii de euro. Ilfovenii îl vor împrumuta pe portarul Thomas Chesneau (22 de ani) la Dinamo, până în vară, dar cu clauză de transfer definitiv.

Thomas Chesneau va fi cedat de Concordia Chiajna la Dinamo, sub formă de împrumut 

Dacă portarul din Franța va reuși să impresioneze, atunci Dinamo ar putea activa o clauză prin care să îl cumpere în schimbul unei sume de bani. Problema pentru Concordia Chiajna e că acest aspect pare greu de crezut că se va întâmpla, în condițiile în care Thomas Chesneau nu a prins nici măcar un meci în prima parte a campionatului din Liga 2.

Așadar, dacă la Concordia Chiajna nu a evoluat, care ar fi șansele pentru portar să fie folosit des de Dinamo și să o facă și bine? Oricum, cedarea acestuia în Liga 1 a fost confirmată de președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase.

Aş vrea să se salveze Dinamo şi el să facă meciuri foarte bune în prima ligă. Azi se fac actele, a declarat conducătorul Concordiei Chiajna, pentru Fanatik.

”Thomas Chesneau și Alin Buleică la Dinamo București
Portarul francez Thomas Chesneau și fundașul dreapta Alin Buleică au semnat astăzi contracte cu Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, a declarat administratorul special Iuliu Mureșan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru.
22 de ani a împlinit Thomas Chesneau. Născut în Franța și format la juniorii clubului PSG, Thomas Chesneau a evoluat pentru Concordia Chiajna în prima parte a acestui sezon competițional.
Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.
6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne).
Numerele oficiale de joc pentru noii jucători dinamoviști: Chesneau (34), Buleică (77), Patriche (23), Tomozei (26), Jovanovic (4) și Pierret (8).
Bine ați venit la Dinamo București!”, a anunțat Dinamo.

Thomas Chesneau, fără meci pentru Concordia Chiajna în acest sezon de Liga 2 

Thomas Chesneau nu are foarte multă experiență la nivel profesionist, pentru că înainte să sosească în România, chiar la Concordia Chiajna, în septembrie 2020, a evoluat doar pentru echipa a doua a PSG-ului. De când a semnat cu Concordia Chiajna, portarul francez a prins 17 meciuri în Liga 2, dar niciunul în acest sezon.

Concordia Chiajna, afacere în stilul lui Alexandru Albu

Ar fi o nouă afacere interesantă pentru formația ilfoveană, dacă francezul va da randament la Dinamo, situația fiind una asemănătoare cu cea a lui Alexandru Albu, care la începutul acestui sezon a fost împrumutat la Rapid pentru o anumită sumă, până în vară.

Mijlocașul a avut prestații foarte bune în Giulești, iar șansele să fie transferat definitiv sunt mari, demers care va băga în conturile Concordiei Chiajna alți bani.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 18 Jan. 2022, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă