Totul sau nimic pentru Concordia Chiajna! Trebuie să ia trei puncte din partida cu Minaur Baia Mare pentru a mai spera la play-off. Eugen Trică: ”A făcut transferuri bune, e o echipă nouă”

Răzvan STÎNGĂ 24 Feb. 2023, 18:33 Liga 2
Totul sau nimic pentru Concordia Chiajna! Trebuie să ia trei puncte din partida cu Minaur Baia Mare pentru a mai spera la play-off. Eugen Trică: ”A făcut transferuri bune, e o echipă nouă”

Concordia Chiajna reia Liga 2 cu o deplasare lungă, la Baia Mare, unde va întâlni Minaur, formație pregătită de Mihai Iosif. Ilfovenii, deși nu mai au șanse mari la play-off, speră să fie în primele șase la finalul ultimelor trei runde din sezonul regular.

Eugen Trică, într-un dialog cu Liga2.ro, a vorbit despre confruntarea din Maramureș, una grea după cum a catalogat-o.

Concordia Chiajna, doar cu gândul la victorie cu Minaur Baia Mare. Analiza lui Eugen Trică

Ambele formații au făcut schimbări semnificative de lot, dar sunt în situații diametral opuse. Minaur Baia Mare speră să se salveze de la retrogradare la finalul acestui sezon, primul după promovarea din Liga 3.

Eugen Trică a remarcat achizițiile făcute de Mihai Iosif în această iarnă, la Minaur Baia Mare ajungând jucători cu experiență. A și urmărit câteva meciuri amicale ”principalul” ilfovenilor, în special cele pe care maramureșenii le-au disputat în Antalya, în Turcia, ambele echipe făcând stagiul de pregătire acolo.

Meciul Minaur Baia Mare – Concordia Chiajna se joacă sâmbătă, de la ora 11:00 și va fi redat în format live-text pe Liga2.ro.

Va fi un meci greu la Baia Mare, cu Minaur, am înțeles că a și plouat mult. Terenul poate va fi unul greu, dar sperăm să câștigăm, să luăm cele trei puncte. Minaur a și făcut câteva transferuri bune, este o echipă nouă să zic așa. Are și jucători cu experiență, Dandea, Ivanovici, Iacob și așa mai departe.

Echipa lor arată destul de bine, dar vom merge acolo să câștigăm, chiar dacă meciul va fi foarte greu. Trebuie să începem cu dreptul, trebuie să luăm toate punctele în următoarele etape, iar apoi vedem dacă vom fi în play-off, pentru că avem de recuperat, poziția din clasament nu ne avantajează.

Am văzut câteva meciuri de pregătire ale Minaurului, din Turcia, am analizat echipa”, a declarat Eugen Trică pentru Liga2.ro.

Concordia Chiajna vrea în play-off, Minaur Baia Mare speră să se salveze de la retrogradare

Concordia Chiajna reia sezonul de Liga 2 cu 23 de puncte acumulate în 16 partide, cu șapte victorii, două remize și șapte eșecuri, cu un golaveraj de 18 goluri marcate și 14 primite. E la patru puncte de locul 6, Gloria Buzău, dar care un meci în plus.

În sezonul regular, ilfovenii vor mai întâlni Minaur Baia Mare (deplasare), Ripensia (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

Minaur Baia Mare, locul 17 în Liga 2, are cinci meciuri fără victorie în Liga 2. După 3-0 cu CS Comunal Șelimbăr, a făcut două remize la rând, 1-1 cu Poli Timișoara și 2-2 cu Progresul Spartac, după care au venit două eșecuri la rând, 0-1 cu SC Oțelul și 1-2 cu Viitorul Pandurii. În runda a 16-a, ultima din 2022, a urmat remiza cu Unirea Dej, scor 1-1.

În sezonul regular al Ligii 2, maramureșenii vor mai întâlni Concordia Chiajna (acasă), Steaua (deplasare) și Gloria Buzău (acasă), toate confruntările fiind programate pentru 2023, iar ulterior va evolua în grupa pentru evitarea retrogradării, în play-out.

Foto: Concordia Chiajna și George Ilinca (Sport Pictures)

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Feb. 2023, 18:33 Liga 2
Pe aceeași temă