Colban vrea contra Săgeții a treia victorie consecutivă pe teren propriu: „Abordăm meciul cu încredere”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2014, 13:38 Liga 2
Colban vrea contra Săgeții a treia victorie consecutivă pe teren propriu:**

Jucătorii penultimei clasate din Seria I a Ligii 2, FCM Dorohoi, au trecut peste înfrângerea usturătoare de la Brăila din etapa trecută, scor 3-6, și vor ca în meciul de sâmbătă de pe teren propriu din runda a 10-a să continue cu o victorie. În ultimele două confruntări de acasă, botoșănenii au obținut șase puncte, 3-2 cu Farul și 2-0 cu ACS Berceni, și speră ca Săgeata să fie următoarea victimă. Trupa antrenată de Vespazian Colban vrea să profite de problemele interne de la gruparea constănțeană (managerul general Aurelian Băbuțan și-a reziliat contractul în această săptămână).

Înaintea confruntării de sâmbătă, de la ora 11:00, jucătorii FCM-ului s-au pregătit astăzi pe terenul 2 al bazei sportive 1 Mai pentru a menține în condiții bune de joc gazonul principalului teren, acolo unde se va juca partida cu Săgeata.

„Abordăm meciul cu încredere spre victorie, dar Săgeata Năvodari este o echipă puternică, care anul trecut a jucat în Liga I, are jucători foarte buni din Brazilia, Serbia și vrea să promoveze” a precizat antrenorul Vespazian Colban pentru monitorulbt.ro.

Tehnicianul nu va putea conta contra Săgeții pe Atudorei, în continuare pe țușă din cauza unei accidentări, în timp ce Listaru și Sandu acuză ceva probleme.

Înaintea meciurilor din etapa a 10-a a Ligii 2, FCM Dorohoi se află pe locul 11 în Seria I cu un total de 7 puncte acumulate, iar Săgeata Năvodari e pe locul 3, cu 17 puncte.

Foto: Andrei BIRTA (DorohoiNews.ro)

Marius ANGHEL 23 Oct. 2014, 13:38 Liga 2
Pe aceeași temă