Colban a fost confirmat pe banca Dorohoiului și pentru sezonul următor. Mihalachi: „Ca să faci performanță trebuie să reziști sub o presiune puternică”

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 08 May. 2015, 12:36 Liga 2
Colban a fost confirmat pe banca Dorohoiului și pentru sezonul următor.** Mihalachi:

Vespazian Colban și-a îndeplinit obiectivul pentru acest sezon, a salvat echipa de la retrogradare și va rămâne pe banca tehnică a formației FCM Dorohoi.

Patronul echipei de Liga a 2-a este mulțumit de ceea ce a realizat tehnicianul în condițiile în care FCM Dorohoi nu a investit în transferuri de jucători. Victor Mihalachi consideră că Vespazian Colban a progresat mult și spune că poate deveni un antrenor foarte bun, deoarece este preocupat de această meserie și muncește foarte mult. „Eu am mizat pe un antrenor din Botoșani. El este un băiat capabil, un băiat foarte bun. A înțeles că nu e așa de simplu să lucreze pentru mine. Ca să faci performanță trebuie să reziști sub o presiune puternică. Plus valoarea nu se crează stând în pat. Dintr-un om care nu a antrenat o zi, a ajuns la al doilea an în Divizia B. Este un băiat capabil, dar nu vreau să-l laud. Eu am ideile mele clare despre muncă, despre sacrificiu. Cu el și cu Prisacă, echipa a început să se sudeze, iar pentru mine este un semn bun”, a spus Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi.

Vespazian Colban și-a început cariera de antrenor la FCM Dorohoi. În 2014 a reușit cea mai mare performanță din istoria acestui oraș și anume promovarea în Liga a 2-a. Cu o echipă formată în proporție de peste 90 la sută din jucători botoșăneni, Colban a reușit să salveze clubul de la retrogradare. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, FCM Dorohoi este pe primul loc în play-out-ul Seriei I a Ligii a 2-a cu 34 de puncte.

Articol scris de Răzvan SAUCIUC
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL, Razvan Sauciuc 08 May. 2015, 12:36 Liga 2
Pe aceeași temă