Clipe de coșmar pentru Mihălăchioae. Rusandu și Slabu au avut orbul găinilor la intrarea horror a lui Stoenac. Gestul făcut de mijlocaș după ce și-a „rupt” adversarul

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 18:48 Liga 2
Clipe de coșmar pentru Mihălăchioae.** Rusandu și Slabu au avut orbul găinilor la intrarea horror a lui Stoenac. Gestul făcut de mijlocaș după ce și-a

Meciul de duminica trecută, de pe Areni, cu liderul Juventus București, s-a încheiat după doar 8 minute pentru Ionuț Mihălăchioae. Fundașul dreapta al Forestei s-a ales cu o accidentare gravă după o intrare deosebit de dură a lui Stoenac, mijlocașul stânga al echipei oaspete. Curios este faptul că centralul Lucian Rusandu, din Sfântu Gheorghe, nu a acordat nici măcar fault la această fază, cu toate că victima a fost aruncată doi metri în afara terenului, iar zgomotul produs de impactul dintre cei doi jucători în momentul faultului s-a făcut auzit din tribuna opusă. Totul s-a petrecut chiar în fața tușierului Stelian Slabu.

„În acest moment sunt acasă, la Bacău. Prima impresie a medicilor este aceea că ar fi vorba de ruptură de ligamente la genunchi, însă diagnosticul exact va fi pus la începutul săptămânii viitoare, când voi efectua un RMN la o clinică privată din Suceava. Am dureri mari, genunchiul uneori e blocat și alte ori îmi fuge pur și simplu într-o parte. Nu pot să îndoi piciorul și mă deplasez greu, doar cu ajutorul unei atele ortopedice. Așadar, semnele nu sunt dintre cele mai bune și mă aștept la tot ce este mai rău. M-am împăcat însă cu situația în care mă aflu, nu pot decât să-mi accept soarta. Asta este, s-a întâmplat nenorocirea și nu mai pot schimba nimic. Trebuie să fiu tare, știu că recuperarea o să fie dură și îndelungată, dar sunt pregătit să lupt pentru revenirea cât mai grabnică pe gazon. Totul depinde acum de mine”, a declarat, pentru Monitorul de Suceava, fundașul în vârstă de 25 de ani.

„Lui Stoenac i-am acceptat scuzele, ce era să fac… Inițial, arbitrul n-a vrut să discute cu mine”

Ionuț Mihălăchioae dezvăluie că a purtat discuții telefonice în ultimele zile atât cu cel care l-a agresat, Marian Daniel Stoenac, cât și cu arbitrul Lucian Rusandu. „M-a sunat Stoenac ca să-și ceară scuze și i le-am acceptat, ce era să fac… Apoi l-am căutat eu pe centralul Rusandu să-l întreb cum a gândit faza accidentării, în condițiile în care m-am resimțit serios după acea intrare, iar dânsul nu a acordat nici măcar un banal fault. Inițial n-a vrut să discute cu mine, după care mi-a zis că din unghiul în care se afla nu a văzut faza așa cum trebuie, însă tușierul de pe acea parte, Stelian Slabu, din Brașov, care era mai bine poziționat, i-a transmis că n-a fost fault. Pentru mine este greu de înțeles acest lucru, mai ales că Slabu s-a dovedit mult mai plin de personalitate un sfert de oră mai târziu, când i-a indicat lui Rusandu să-l elimine de pe teren pe Marius Matei, ceea ce le-a permis celor de la Juventus să evolueze pentru 70 de minute în superioritate numerică”, a mărturisit fotbalistul originar din Bacău.

În cazul în care diagnosticul pus inițial, de ruptură de ligamente la genunchi, va fi confirmat, atunci Ionuț Mihălăchioae va fi silit să lipsească de pe teren minim 6 luni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 25 Nov. 2016, 18:48 Liga 2
Pe aceeași temă