CJ Tulcea alocă bani pentru fotbalul județean!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 11:41 Liga 2
CJ Tulcea** alocă bani pentru fotbalul județean!

La sfârșitul lunii viitoare, cel mai probabil, pentru județul Tulcea se va aproba bugetul pentru anul 2013 în care va fi prinsă și o sumă consistentă pentru fotbalul județean, atât la nivel de juniori cât și de seniori. Promisiunea a fost făcută public la festivitatea de premiere a celor mai bune echipe din Liga a IV-a participante la faza județeană a Cupei Dobrogei, o competiție organizată în colaborare de AJF Tulcea și AJF Constanța și care își va desemna duminică echipa campioană a regiunii istorice Dobrogea.

„Este o acțiune lăudabilă a Asociației Județene de Fotbal Tulcea și președintele Petre Badea arată că se implică, arată că iubește sportul
care l-a consacrat. De aceea, Consiliul Județean va sprijini sportul când se muncește, când oamenii se implică și unde există performanță”
, a declarat Horia Teodorescu după ce a înmânat trofeul și medaliile de campioană echipei Troesmis din Turcoaia.

Pentru fotbalul județean tulcean, alocarea unor fonduri de la Consiliul Județean nu doar că ar spori numărul echipelor din campionat ci ar putea duce chiar apariția Ligii a V-a, din moment ce Tulcea este unul dintre județele cu cele mai puține echipe de fotbal, doar 16 plus echipa de Liga a II-a, Delta Tulcea.

În ceea ce privește echipa de Liga a II-a, aceasta a beneficiat anul trecut de finanțare de la Consiliul Județean Tulcea și mai mult ca sigur ma primi și în acest an sume de la bugetul județului după ce în anii 2010 și 2011 n-a primit deloc.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 11:41 Liga 2
Pe aceeași temă