CJ Tulcea a acceptat să ajute financiar Delta, dar pune condiții: promovarea, altfel colaborarea se rupe

04 Sep. 2012, 11:48 Liga 2
CJ Tulcea a acceptat să ajute financiar Delta, dar pune condiții:** promovarea, altfel colaborarea se rupe

Consiliul Județean Tulcea va sprijini financiar clubul de fotbal Delta Tulcea, anunță președintele Horia Teodorescu.

„Pe lângă faptul că am promis în campania electorală că voi susține fotbalul tulcean, și eu când promit mă țin de promisiune, eu sunt apropiat de fenomenul fotbalistic de foarte mult timp, am jucat cu plăcere, am sprijinit echipele din Babadag și nu numai.

Am discutat deja cu domnul primar Constantin Hogea, vom mai avea o întâlnire, să stabilim amănuntele acestei colaborări în beneficiul fotbalului și al iubitorilor acestui sport, însă cert este că vom fi alături de Clubul Delta.

Atenție, am și eu o condiție, aceea de performanță, vreau să stabilim concret care este obiectivul, dacă este promovarea finanțarea va fi mai consistentă, dacă nu se va îndeplini obiectivul nu știu dacă vom mai continua colaborarea” a declarat președintele Horia Teodorescu.

La rândul său, primarul Constantin Hogea confirmă discuțiile avute cu președintele Teodorescu și spune că este de acord cu condițiile respective.

„Și eu spun la fel, deja am tot ratat promovărea așa că nu mai putem bate apa în piuă. Dacă se vrea performanță vom face un efort, dacă e vorba doar de a juca la acest nivel , fără mari obiective, probabil vom oferi finanțare de subzistență, condițiile sunt mai grele la nivel național, nu ne mai permitem să dăm foarte mulți bani la fotbal, dar acum cu ajutorul colegilor de la Consiliul Județean sper să fie mai ușor, nu mai suntem singuri la căruță, sper să mai vină și firme privare alături de clubul Delta și să reușim promovarea” a declarat primarul Constantin Hogea.

„Mă bucur sincer că domnul președinte Teodorescu este un iubitor al fotbalului și s-a decis să vină alături de club, ajutorul Consiliului Județean este mai mult decât binevenit, este o veste extraordinară, clubul Delta reprezintă județul Tulcea la nivel național” a declarat președintele clubului Delta Tulcea, Haralambe Meregiu.

Sursa: Ziarul de Tulcea

04 Sep. 2012, 11:48 Liga 2
Pe aceeași temă