Cinci victorii pentru promovare

01 Apr. 2009, 16:03 Liga 2
Cinci victorii pentru promovare

Cinci victorii până la finalul campionatului sunt suficiente pentru promovarea Ceahlăului în liga intâi. De acest lucru este convins, președintele Consiliului de Administrație al clubului pietrean, Viorel Mestecăneanu care speră că respectivele succese să fie obținute în următoarele runde. În acest fel i se va oferi posibilitatea conducerii tehnice de a vedea la lucru și jucătorii care au evoluat mai puțin în actualul sezon. Conducătorul grupării nemțene a menționat că jucătorii trebuie să își păstreze concentrarea pentru a nu avea suprize neplăcute.

 

 

"De-a lungul timpului au existat situații în care echipe detașate  de restul plutonului au clacat în finalul campionatului. Dacă echipa va câștiga următoarele meciuri, atunci promovarea va fi obținută și din punct de vedere matematic, astfel încât în ultimele partide se va putea da credit și altor jucători", a declarat Viorel Mestecăneanu.

 

În ceea ce o privește pe adversara de sâmbătă a Ceahlăului, Petrolul Ploiești, Mestecăneanu a declarat că succesul obținut runda trecută de prahoveni împotriva Dunării Galați, le-a aprins speranțele de promovare.

 

După meciul cu Petrolul, Ceahlăul va beneficia de o pauză de două săptămâni, deoarece următoarea adversară, Forex Brasov s-a retras din campionat. Parcursul bun al Ceahlăului din acest an nu a scapat atenției impresarilor. Având în vedere că echipa pietreană și-a depus candidatura la promovarea în Liga întâi i-a facut pe numeroși agenți de jucători să își ofere serviciile. Impresarii au venit cu numeroase oferte de transfer, propunând în special fotbaliști străini. Răspunsul conducerii Ceahlăului a fost unul clar: "Nu avem nevoie de respectivii jucători".

 

Mulțumiti de randamentul lui Ionuț Bădescu, care a mai evoluat în cariera sa la Farul Constanța și Oțelul Galați, nemțenii au decis să îl păstreze și pentru meciurile din primul eșalon. Jucătorul de 31 de ani semnând un nou angajament pe două sezoane cu formația pietreană, beneficiind de încrederea conducerii tehnice și administrative.

 

Articol scris de Cristi Soroceanu
 

01 Apr. 2009, 16:03 Liga 2
Pe aceeași temă