Chiriță nu vrea să se lase: „Pot să mai evoluez la un nivel de Liga a II-a”

30 Nov. 2011, 14:13 Liga 2
Chiriță nu vrea să se lase:**

Sub contract până în vara lui 2012 cu Victoria Brănești, Augustin Chiriță așteaptă ca în aceste zile să-și clarifice situația la gruparea ilfoveană, pentru a putea lua o decizie în privința viitorului său fotbalistic. Fostul căpitan al celor de la Alro spune că poartă negocieri cu oficialii clubului din Brănești, sperând într-o rezolvare favorabilă a lucrurilor.

„Au fost probleme aici, dar s-au rezolvat. Este bine că s-a terminat cu bine, totul s-a aplanat. Se încearcă o reorganizare a clubului, dar mai durează. O să ajung la negocieri în aceste zile, nu doar eu, mai mulți jucători, însă e puțin mai complicat. Mai sunt datorii din urmă, dar se speră să se vină pe linia de plutire. Până vineri cred că voi ști ce am de făcut”, a punctat Gusti.

„Las ușa deschisă oriunde”

Chiriță afirmă că în situația în care cele două părți nu vor ajuge la un acord, va părăsi formația ilfoveană.

„Bineînțeles, dacă nu ne înțelegem, vreau să plec. Eu îmi mai doresc să joc cel puțin o jumătate de an, mai ales că în retur am jucat multe meciuri 90 de minute și pot să mai evoluez la un nivel de Liga a II-a. Nu pot să mă autopropun eu la Slatina sau Piatra Olt, dar iau în calcul orice variantă, în primul rând ca jucător. Dacă simțeam că nu mai pot, aș fi renunțat. Dar am avut puterea să revin după nouă luni de inactivitate, când au fost acele accidentări, și chiar sunt mândru de mine. Prima opțiune rămâne Brănești, pentru că mai am contract, sunt și niște restanțe financiare față de mine, inclusiv prima de promovare de acum doi ani. La Slatina și Piatra Olt vorbesc aproape săptămânal, dar fiind sub contract, nu pot să discut. Las ușa deschisă oriunde, așa e frumos, nu știi cum te duc drumurile”, a mai spus fotbalistul slătinean.

Sursa: Gazeta Nouă

30 Nov. 2011, 14:13 Liga 2
Pe aceeași temă