Chindia vrea să-și ia la revedere de la fani cu un succes în fața Timișoarei. Ghergu așteaptă vacanța pentru a lua măsuri după turul slab de campionat

Chindia vrea să-și ia la revedere de la fani cu un succes în fața Timișoarei.** Ghergu așteaptă vacanța pentru a lua măsuri după turul slab de campionat

După o remiză cu Unirea Tărlungeni și o înfrângere drastică suferită pe teren propriu, 3-0 cu UTA Bătrâna Doamnă, Chindia Târgoviște s-a îndepărtat serios de primele clasate din Liga 2, astfel că nu își mai permite niciun pas greșit în aceste ultime două etape din 2016 dacă vrea să mai viseze la promovare. Echipa pregătită de Nicolae Croitoru joacă ultima în prima etapă a returului, urmând a întâlni duminică, de la ora 11:30, pe teren propriu, pe ASU Politehnica Timișoara, o formație care are nevoie de puncte pentru a se îndepărta de locurile retrogradabile.

Dâmbovițenii au făcut spectacol în turul întâlnirii cu ASU Poli, pe „Dan Păltinișanu” conducând la un moment dat cu 4-0, însă câștigând cu ceva emoții, cu 4-3. Între timp, gruparea bănățeană nou-promovată s-a mai călit în lupta din Liga 2 și nu va mai fi un adversar la fel de facil pentru Chindia. Marcel Ghergu, președintele grupării târgoviștene, a transmis că meciul cu timișorenii nu va fi unul deloc ușor. „Toate meciurile sunt dificile, niciunul nu mai este ușor în ziua de astăzi. Sperăm să câștigăm jocul cu Timișoara, mai ales că venim după niște rezultate care au fost cum au fost. Avem două indisponibilități, Martac și Ispas, care sunt suspendați din cauza cartonașelor galbene”, a spus, citat de jurnaldedambovita.ro, Marcel Ghergu.

Pentru Chindia acesta este ultimul meci pe teren propriu din 2016. Târgoviștenii vor juca etapa următoare la Balotești.

Conducătorul Chindiei e nemulțumit de parcursul echipei în acest campionat și anunță că așteaptă pauza de iarnă pentru a trage linie și a decide cine pleacă și unde se vor face transferuri. „Așteptările noastre și ale suporterilor au fost mari de la echipă. Tot timpul este loc de mai bine. Ne așteptam să fim mai sus, poate chiar meritam, dar rezultatele au fost cum au fost. În pauză de iarnă vom face o analiză a întregului club, activitate care va fi analizată de Adunarea Generală, când se va stabili și bugetul pe anul viitor. Nu se pune problema să intervenim acum cu schimbări la nivelul clubului. Vor veni jucători, la fel cum este posibil să plece alții”, a mai spus președintele grupării de lângă Turn.

Chindia a încheiat turul pe locul 7, cu 26 de puncte, și poate profita de pasul greșit din această etapă al liderului Juventus. Bucureștenii au pierdut la Mioveni, iar diferența de 16 puncte poate fi redusă. ASU Poli e pe primul loc de deasupra retrogradării, cu 16 puncte.

Pe aceeași temă