Chindia fără președinte! Trifan a renunțat, vine Costin Mihai?

Marius ANGHEL 18 Jul. 2013, 15:01 Liga 2

Situația de la Târgoviște a devenit dramatică, după ce în decurs de trei săptămâni Chindia a pierdut majoritatea titularilor din sezonul trecut și a rămas fără niciun angajat în staff-ul administrativ! După demisiile ofițerului de presă Gabriel Bengea și contabilei Gabriela Grigore – înregistrate săptămâna trecută – acum a renunțat și președintele Mihai Trifan, omul care are meritul de a fi ținut Chindia în viață până la finalul campionatului.

Practic, birourile de la stadion sunt ferecate cu lacăte groase, iar clubul nu are, la acest moment, nicio perspectivă. Datoriile către stat și furnizori se cifrează la peste 10 miliarde lei vechi, iar jucătorii, antrenorii și ceilalți angajați nu au încasat salariile pe luna iunie și nici nu se știe când sau dacă se va întâmpla acest lucru.

CJD vrea în C!

Un aspect incredibil s-a petrecut în cursul zilei de luni: Trifan și Prisăcaru au înaintat către Federație o cerere de înscriere în Liga a II-a, cam la aceeași oră lucrându-se și în birourile Consiliului Județean la o solicitare… pentru Liga a III-a. „Eu nu înțeleg cine și cum a putut să trimită o altă cerere decât cea ștampilată de noi, cu ștampila clubului. Pe 15 iulie a fost termenul-limită pentru înscrierea echipei, iar miercuri am fost la Federație cu documentele în original”, a explicat Mihai Trifan, care spune că a notificat asociații din proiect că nu mai poate continua în aceste condiții, dar că face toate eforturile pentru a lăsa Chindia în Liga a II-a.

Costin Mihai se vede președinte

Locul lui Mihai Trifan este vânat de jurnalistul Costin Mihai, omul de casă al actualei puteri politice din județul Dâmbovița. „Le-a făcut campanie celor de la USL un an întreg, oamenii l-au pus reprezentant al Consiliului Județean în Adunarea Generală, dar acum vrea să fie președintele clubului”, vorbesc sursele liga2.ro.

Costin Mihai a convocat o ședință a Adunării Generale pentru vineri, la ora 14.00, la CJD, cu intenția de a se stabili noul Consiliu Director al FC Chindia. La ședință nu vor participa însă nici Gică Popescu, nici reprezentanți ai Consiliului Local Municipal Târgoviște.

„Consiliul Județean Dâmbovița a mandatat ca reprezentant în Adunarea Generală a Clubului Chindia o nulitate în domeniul sportului, un torționar media, un om care nu a reprezentat niciodată pe nimeni și nimic, o persoană care este în stare să se prostitueze media cu aceeași seninătate cu care mănâncă un mic sau bea o bere”, a fost reacția primarului Târgoviștei, Gabriel Boriga, după numirea lui Costin Mihai în AGA de la Chindia.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 18 Jul. 2013, 15:01 Liga 2
Pe aceeași temă