Chindia, de cine te ascunzi? ”Conferință” închisă presei înaintea meciului cu Steaua. Suporterii care vor dori să asiste la prezentarea lotului vor fi apoi evacuați din stadion

Bogdan ISTRATE 07 Aug. 2023, 14:09 Liga 2
Chindia, de cine te ascunzi? ”Conferință” închisă presei înaintea meciului cu Steaua. Suporterii care vor dori să asiste la prezentarea lotului vor fi apoi evacuați din stadion

Chindia va debuta în noul sezon al Ligii 2 marți seară, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu Steaua, cel mai probabil în fața unui stadion plin, clubul anunțând duminică seară că s-au vândut ”peste 5.000 de bilete”, cu prețuri cuprinse între 15 și 60 lei.

Chindia își prezintă jucătorii, apoi invită publicul să părăsească stadionul

În această seară, lotul echipei târgoviștene pentru sezonul 2023-2024 va fi prezentat în fața suporterilor, într-un eveniment programat la ora 19:00 pe stadionul ”Eugen Popescu”. Doritorii să vadă jucătorii Chindiei sunt informați că vor avea intrarea liberă, asta după ce la ultimele două amicale din perioada de pregătire, cu FC Pucioasa (2-0) și CSC Șelimbăr (0-0), au avut accesul interzis.

Apoi, după prezentarea în noile echipamente Macron, va avea loc ultimul antrenament al dâmbovițenilor înaintea meciului cu Steaua, închis publicului de această dată.

Practic, după cele câteva minute în care fanii vor putea, în sfârșit, să îi vadă pe viu pe jucători, după o lună și jumătate de la reunirea lotului în care au avut acces o singură dată pe stadion, tribunele vor fi evacuate, probabil cu ajutor de la Poliția Locală, cea care a păzit strajnic porțile și la meciul amical cu Șelimbăr.

Conferință cu doi jurnaliști și un cameraman!

Altfel, astăzi la prânz a avut loc un simulacru de conferință de presă la stadionul din Târgoviște, la care au luat parte doi reporteri, un cameraman, plus cameramanul antamat de responsabilul de marketing al clubului, fostul arbitru ”deghizat” Silviu Posteucă.

Conferința de presă nu a fost anunțată nicăieri, în mediul online, iar invitațiile către reprezentanții a două site-uri locale au fost trimise… pe e-mail! Totul, probabil, din dorința de a fi evitate întrebările incomode.

La așa-zisa conferință au fost prezenți antrenorul principal al echipei, Dragoș Militaru, și Cornel Dinu, prezentat deunăzi de club ca și unicul căpitan, deși la sfârșitul lunii iunie acesta fusese înștiințat că nu mai intră în vederile Chindiei pentru noul sezon. La fel s-a întâmplat și cu Nasser Chamed, despre care președintele Andrei Cordoș, într-o emisiune a postului online Ripostapenet afirmase că nu poate să mai fie de ajutor clubului, iar ulterior a fost prezentat ca ”o mare revenire” în familia Chindiei.

Conferința nu a fost transmisă de către club pe nicio cale de comunicare a sa.

Ciudat mod de promovare a clubului care trăiește din bani publici de la Consiliul Județean Dâmbovița și Primăria Municipiului Târgoviște.

Iar probleme cu biletele?

Site-ul local valahiamedia.ro a scris duminică la prânz despre posibile suspiciuni privind modul în care se vând biletele la Chindia – Steaua, cu locuri care apar și dispar de la o zi la alta.

”Au fost blocate la cererea conducerii, probabil pentru a se emite invitații, apoi deblocate și scoase la vânzare pentru oamenii de rand care vor să plătească”, spun sursele Liga2.ro.

Al doilea meci al Chindiei pe ”Eugen Popescu” ar putea fi și al doilea meci cu probleme legate de acces. La jocul din 19 mai, cu FC Voluntari, în urma căruia s-a retrogradat din prima ligă, există informații că șeful de atunci al clubului ar fi tipărit personal sute de bilete, cele mai multe ”dublate”, astfel încât oamenii și-au găsit locurile plătite deja ocupate când au ajuns pe stadion.

Foto text: Ripostapenet

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-avram-si-gianluca-mancuso-prezentati-de-steaua-19278921

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-in-noul-sezon-de-liga-2-19278853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-despre-lupta-pentru-play-off-ul-ligii-2-si-promovare-19278804

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alex-militaru-cedat-de-poli-iasi-la-chindia-19278747

Bogdan ISTRATE 07 Aug. 2023, 14:09 Liga 2
Pe aceeași temă