Chindia continuă! CJ Dâmbovița va desemna un alt reprezentant în AGA

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:42 Liga 2

Așteptată cu interes ridicat la Târgoviște, ședința Adunării Generale a Asociaților de la Chindia aduce vești bune pentru iubitorii fotbalului de lângă Turn.

Proiectul fotbalistic început în 2010 va continua, în condițiile în care factorii implicați au bătut palma pentru un buget de minim 12 miliarde pe sezon – asigurat din contribuțiile Primăriei și respectiv Consiliului Județean, în părți egale – la care se vor adăuga și sponsorizări.

„Este foarte important ca acest proiect să meargă mai departe. Noi vom da 6 miliarde lei vechi, Consiliul Județean va ajuta în aceeași măsură, iar în următoarele zile vom stabili alte soluții concrete”, a declarat primarul Târgoviștei, Gabriel Boriga.

Costin Mihai, reprezentant până… miercuri!

Anticipată de liga2.ro săptămâna trecută, revocarea din calitatea de reprezentant al CJ Dâmbovița a jurnalistului Costin Mihai se va produce în ședința de miercuri a aleșilor județeni. „Vom stabili în această săptămână cine va reprezenta Consiliul Județean în AGA de la Chindia. Eu nu înlocuiesc pe nimeni, decizia va fi luată de consilierii județeni”, s-a exprimat președintele CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Articol scris de Ionuț MARIN

Marius ANGHEL 29 Jul. 2013, 15:42 Liga 2
Pe aceeași temă