Chiar înainte de meciul direct cu CSM Reșița, Ripensia l-a cedat la cărășeni pe Ion Vasluian

Anda DELIU 07 Sep. 2021, 11:59 Liga 2
Chiar înainte de meciul direct cu CSM Reșița, Ripensia l-a cedat la cărășeni pe Ion Vasluian

Ripensia are un meci dificil miercuri, în Valea Domanului, în Faza a IV-a a Cupei României. Chiar înainte de această dispută, clubul timișorean l-a împrumutat la viitorul adversar pe Ion Vasluian (19 ani), unul dintre cei mai promițători juniori formați în ultimii ani la LPS Banatul și care se află la roș-galbeni de mai mulți ani.

Ripensia și-a întărit adversarul

Împrumutul mijlocașului timișorean va fi până la finalul acestui sezon.

”Jucătorul nostru Ion Vasluian a fost împrumutat până la finele acestui sezon la CSM Reșița, echipă care activează în Liga 3. Îi urăm mult succes în noua sa experiență!”, au anunțat ripensiștii.

  • 17 meciuri a jucat Ion Vasluian pentru Ripensia (3+14) în ultimele două sezoane de Liga 2, fără să înscrie. In această ediție de campionat n-a fost utilizat.
Ion Vasluian în meciul amical de fotbal dintre România U19 și Serbia U19, desfășurat fără spectatori pe Stadionul Francisc Neuman din Arad, miercuri 10 martie 2021. Foto: Sebastian Tătaru / Sport Pictures

În ultimul timp, Vasluian, deși un jucător foarte talentat, a rămas pe banca în detrimentul lui Alexandru Piftor sau Robert Stoica, jucători care nu sunt de un nivel mai ridicat decât cel care e trimis acum în Liga 3 și care nu au legături cu Banatul!

De altfel, politica Ripensiei e una tot mai de neînțeles. Clubul a ajuns să își țină pe bancă în competițiile juvenile inclusiv juniorii crescuți în propriul centru, în dauna unor tineri aduși din alte părți, pentru care s-au plătit inclusiv grile de formare de 60.000 de lei!

CSM Reșița – Ripensia se joacă miercuri, de la ora 16:30, pe stadionul „Mircea Chivu”, în Faza a IV-a a Cupei României. În turul trecut, primul în care au jucat cele două echipe, CSM Reșița a trecut cu 3-2, după prelungiri, de Progresul Ezeriș (Liga 3), în timp ce Ripensia a învins cu 4-1, tot în deplasare, Avântul Periam (Liga 3).

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cupa-romaniei-faza-a-iv-a-primele-cinci-meciuri-din-acest-tur-sunt-programate-sa-se-dispute-astazi-patru-echipe-din-liga-2-intra-la-joc-19199496

Anda DELIU 07 Sep. 2021, 11:59 Liga 2
Pe aceeași temă