CF Brăila vrea, contra Baloteștiului, primul succes în noul campionat

CF Brăila vrea, contra Baloteștiului, primul succes în noul campionat

În ciuda unor rezultate neconcludente în partidele amicale susținute în această pauză competițională, dar și datorită faptului că nu s-a prea înțeles cu jucătorii în vederea semnării unor noi contracte pentru noul campionat, conducerea CF Brăila așteaptă ca echipa să debuteze cu o victorie în noul sezon fotbalistic care va începe sâmbătă, 30 august! Adversara formației antrenate de Alin Pânzaru este o nou-promovată în liga secundă, CS Balotești, grupare care a dorit să înceapă noul sezon cu un meci în deplasare, deoarece propriul stadion este încă în reconstrucție.

Cu mai multe noutăți în cadrul lotului, brăilenii speră să nu mai aibă emoții în sezonul competițional care bate la ușă, iar succesul în fața ilfovenilor pare unul destul de accesibil la prima vedere.

Pentru partida de sâmbătă, antrenorul brăilenilor poate miza pe întreg lotul de jucători, inclusiv pe Onofraș, jucător care în sezonul trecut a evoluat pentru CSMS Iași! Acum, rămâne de văzut dacă acesta va fi unul dintre titularii echipei de la malul Dunării, dar, și în caz contrar, Alin Pânzaru are destule soluții pentru alcătuirea primului unsprezece.

Problema cea mai arzătoare a tehnicianului o constituie linia de atac, acolo unde nu se prea găsesc oameni de gol! Dar chiar și așa, conducerea grupării de la malul Dunării crede că nu vor exista motive pentru ca oaspeții să furnizeze vreo surpriză, iar spectatorii brăileni așteaptă cu încredere prima apariție publică, într-un meci oficial al echipei favorite, apariție la capătul căreia CF Brăila să-și treacă în cont primele puncte din actualul sezon.

Având în vedere că CS Balotești a fost sezonul trecut adversara Conpet-ului din Cireșu (actuala CF Brăila II), antrenorul Vasile Darie a oferit informații surprinzătoare despre adversara brăilenilor în meciul de sâmbătă! Chiar și așa, ilfovenii par a fi o echipă cât de cât redutabilă, în fața căreia CF Brăila încearcă să se impună.

Conducerea clubului gazdă speră ca suporterii să vină la stadion în număr cât mai mare, să-i încurajeze pe jucători și să-i poarte spre prima victorie. Acum, rămâne de văzut cum vor sta lucrurile sâmbătă pe terenul de joc și, vorba aceea, „cel mai bun să învingă”!

Ca o paranteză fie spus, prețul unui bilet de acces la stadionul „Municipal” rămâne același ca în sezonul trecut, adică 5 lei!

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă