CF Brăila s-a înscris în noul campionat, însă problemele de lot continuă

CF Brăila s-a înscris în noul campionat,** însă problemele de lot continuă

După ce mai mulți jucători au refuzat să semneze noile contracte de joc, în conițiile impuse de Florin Cârligea, patronul echipei, iată că la gruparea brăileană lucrurile încep să se miște spre rezolvarea problemelor. Valentin Avramescu, președintele echipei de pe malul Dunării a trimis luni, 14 iulie, cerea de înscriere în liga secundă către FRF.

„Ne-am înscris pentru sezonul viitor, dar nu prea avem nutăți în privința lotului de jucători. Totodată, le-am dat jucătorilor, care nu semnat cu gruparea noastră, termen pentru a se gândi dacă vor semna noile contracte, pentru că de săptămâna viitoare vom intra în cantonament și vreau să știu exact pe ce fotbaliști contăm pentru viitorul sezon”, a spus Avramescu.

Mai trebuie precizat și faptul că fundașul Spiridon a revenit la echipă și au mai fost aduși Francis Agbleta și Bogdan Dumitru, dar au mai venit în probe și trei jucători de la Delta Dobrogea: mijlocașii centrali Ionuț Protopopescu și Alexandru Băcanu, dar și atacantul Adrian Grigoraș.

Având în vedere faptul că Dunărea Galați ar putea să-l ceară înapoi pe portarul Comănescu, la CF Brăila a fost adus și Tudor George, cel care în turul campionatului trecut a jucat la Conpet Cireșu!

Totodată, conducerea CF Brăila așteaptă din partea FRF și răspunsul favorabil în ceea ce privește schimbare numelui Conpet Cireșu în CF Brăila II, și, din câte se pare, CF Brăila nu va disputa în această vară nicio partidă de pregătire.

Articol scris de Marcel SÂNPETRU
Foto: Pro Brăila

Pe aceeași temă