CF Brăila are nevoie de victorie pentru a mai spera la play-off

CF Brăila are nevoie de victorie** pentru a mai spera la play-off

După ce a stat în ultimele două etape, CF Brăila va reintra mâine în lupta pentru ocuparea (in extremis) a unui loc care să-i permită accesul în play-off. Dar pentru asta, brăilenii trebuie să câștige neapărat meciul cu Rapid CFR Suceava, care se va disputa mâine cu începere de la ora 11:00 pe stadionul „Municipal”.

În partida din tur, echipa antrenată de Alin Pânzaru a pierdut cu 2-1, golul brăilean fiind reușit de Gabriel Bosoi, actualmente transferat la CSMS Iași. Chiar dacă se află pe locul 10 cu 15 puncte, misiunea brăilenilor de a prinde în final locul șase nu pare a fi imposibilă, deoarece până la locul cu pricina (ocupat acum de SC Bacău) este o diferență de șase puncte.

Așa că, până la sfârșitul sezonului regulat, brăilenii trebuie să câștige cât mai multe meciuri, primul dintre acestea putând fi mâine, în dauna sucevenilor, echipă care, teoric, pare a avea același obiectiv.

Cu precizarea că prețul de intrare a unui bilet este de 5 lei, vă prezentăm și celelalte meciuri ale rundei cu numărul 21, din seria est a ligii secunde:

SC Bacău – Dunărea Galați
Unirea Târlungeni – ACS Berceni
Unirea Slobozia – Gloria Buzău
Farul Constanța – Rapid București
CSMS Iași
și FC Clinceni stau.

Articol scris de Marcel Sânpetru

Pe aceeași temă